[]

kadınlar ve instagram hesapları

instagram'da paylaştıkları, takipçileri vs bir kadının özel hayatı -ilişkileri özellikle- hakkında ne kadar bilgi verebilir? mesela iki gün önce tinder'dan eşleştiğim bir kadına, hadi bunu da bi deneyelim kafasında "one-night stand için buradayım, senin için uygun değilse unmatch edeyim" dedim ve "not problem :p" cevabını aldım. normalde türkiye'de bu tarz direkt kadın zor bulunduğundan şaşırdım tabii (yurtdışındayım), instagram'ına baktım kadının tek bir bikinili ya da "teşhir" fotosu da yok. sadece kız arkadaşlarıyla falan fotolarını atmış. bu kadın bir istisna mı yoksa cidden instagram kişiler hakkında çok mu az bilgi veriyor?




 
hesap sahte olabilir belki
sahte = baskasiymis gibi izlenim veriyor

belki de: bobrek avi
  • acetaminophen  (05.10.18 21:35:58 ~ 21:49:57) 
Kadın konsomatris olabilir. Seni bir mekana davet Edip iki bardak biraya 2000 TL hesap cikarttirip soyabilir.


  • scorpion37  (05.10.18 21:39:45) 
sahte hesap değil, üniversite öğrencisi burada, twitter'ı vs belli.


  • slhmlr  (05.10.18 21:41:43) 
One night stand yasayan bi kadin niye “teshirci” filan olsun ki?

Gayet normal insan iste.
  • kuehles blondes  (05.10.18 21:46:03) 
sizin instagram hesabınızda çıplak resimleriniz var mı? Siz yaptığınız için mi "one night stand yaşayan kişiler başka yerlerde de kendilerini teşhir ediyorlardır" düşüncesi oluştu?
cevap "evet var" ise, bir şeyi siz yapıyorsunuz diye normal o olmak zorunda değil.
cevap "hayır yok" ise, one night stand yaşayan erkek kendisini teşhir etmiyordur ama kadın illa ki ediyordur düşüncesinin oluşması çok sağlıklı değil.
  • sopiro  (05.10.18 21:52:38) 
sevgilisiyle aldigi nefesi paylasanlar da var, bir tane bile fotograf koymayan da var...

profilini incelesen imam hatipli sanacagin, fakat sevgilisiyle dehset aktiviteler yapanlar da var...(yazmak istemiyorum, coluk cocuk okuyor)

yani instragram profili bir fikir vermez, yaniltabilir.
  • tabudeviren  (05.10.18 22:02:38) 
lol sevişen herkes instagramda kendini teşhir mi ediyor sanıyorsun :D


  • dafuq  (05.10.18 23:43:57) 
çünkü seni fan club kısmına değil, kafası uyan bölümüne alıyor yurtdışındaki hatunlar. Ben de yurtdışındayım ve şuan instagramda 700 falan arkadaşım olmasına rağmen (hiç açık saçık foto yok kapalı kesap sadece arkadaşlar), en fazla etkileşimi olan benim. İnsanlar sanal değil sosyal hayata önem veriyor. ee o zaman neden sanaldan tanıştık diyorsan da, bazen sevişmek istediğin kişiler etrafında değildir ondan.


  • biohazardous  (05.10.18 23:51:24) 
kaç takipçisi var kaç takibi var?


  • prasinos  (05.10.18 23:55:51) 
instagram onun göstermek istediği. gerçekte olan ise bambaşka.
ons olayı da o anki ruh haline bağlı. uygun şartlar altında en uslu kız bile bunu deneyebilir. instagram profili ip ucu olamaz.

  • orpheus  (06.10.18 00:12:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.