[]

Ankara - İstanbul molasız giden otobüs var mı?

Trende yer bulamadım, akşam çıkıp İstanbul’a gideceğim.
Molasız giden hangi firmalar var ve kaç saat sürüyor?



 
viva lines, efe tur bazı, pamukkale bazı. 4.30-5 anadolu yakasından binersen


  • garaser  (05.10.18 14:09:42) 
viva lines molasız gidiyordu galiba.


  • yeteramadenedimherseyi  (05.10.18 14:13:02) 
Yalnız bildiğim kadarıyla en son viva Lines geçici olarak hizmet vermiyordu. Artık kalıcı da olabilir, emin değilim


  • bir fincan kahve ile film izlemek  (05.10.18 14:20:00) 
Viva lines kapanmış var mı acaba başka bir alternatif?


  • ex animo  (05.10.18 14:35:10) 
efe tur gidiyordu diye hatırlıyorum.


  • kraldan cok kralci  (05.10.18 16:27:49) 
belli başlı firmaları arayın sorun. molasız değilse bile ekspres seferleri oluyor hemen hepsinin yarım saat erken varıyorsunuz.


  • nihayet  (05.10.18 16:57:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.