[]

Sözlükte İlk Defa Rezalet Gibi Rezalet Görmek

eksisozluk.com

adamlar resmen teşkilat kurmuşlar lan.

var mı benzer olay başına gelen ? hangi kargo firmasına güveneceğiz. ben yurtiçi kullanırım genelde, pek bir sorun yaşamadım ama bilemiyorum, çok sık kargoyla da işim yok gerçi.

son olarak sorum bu adam kısa sürede yakalanır ve o şubede yardım ve yataklık edenlerin işine son verilir mi hemen ? sözlükte baya konuşulması gerekenlerin yapılacağına dair gündem oluşturdu sanki.

 
Sözlüğe düştüyse bu olay özelinde üstünü pek kapatamazlar da üstünü kapattıkları neler olmuştur kim bilir bugüne kadar.


  • angelus  (02.10.18 15:16:25) 
Günümüz Türkiye'sinden kareler. Onur, emek, gurur ve şeref gibi kelimelerin anlamının olmadığı zamanlar. Katil olmamak elde değil şu olayda.

Sağlam rezalet.
  • datnet  (02.10.18 15:23:20 ~ 15:26:07) 
hepsini okumadım ama bu olaylar daha önce de oldu, daha önce sözlükte de yine benzer bir başlık açıldı. donanımhaberde de benzer bir olay vardı. benzer şeyler yapılıyor yani.


  • veritaslibertas  (02.10.18 15:26:24) 
belli ki şubelerden birinde köstebek var. sistemden isimle aratıp kargo gönderilerini görebiliyor. yoksa aras şirket olarak kumpas kurmuş milleti söğüşlüyor değil, onların da haberi yok. ben yıllardır ofisin karşısındaki aras'ı kullanıyorum. hatta elemanlarla sohbet de ediyoruz. şimdiye kadar bir yanlışlarını görmedim. kargo şirketlerinin kalitesi tamamen şubeye bağlı ama bu olayda kesinlikle bu şebekenin bulup ağır bir ceza alması gerek. aras da elemanın zararını karşılamalı. ama büyük ihtimalle bunların hiçbiri olmayacak çünkü malum, muz cumhuriyeti.

bir de yine dün mü ne popüler olan pavyona çağrılıp dolandırılan çocuğun rezalet başlığı vardı. bu iki rezaletin ortak noktası, dolandırıcı tarafın kurbana spesifik şirket/mekan adı verip onu kullandırtması. siz siz olun herhangi bir deal esnasında tanımadığınız biri size spesifik şirket adı verip bunu kullan, yer adı verip buraya gel vs. derse kabul etmeyin.
  • sir gawain  (02.10.18 15:37:20 ~ 15:41:40) 
kargo şirketlerinin hepsiyle çalışmış biri olarak hepsinin iğrencliklerini yasadım.

turkiye'de artik kanunsuz kuralsiz bir ulkede yasadigimiz icin baslarina ciddi bir sey gelecegini sanmiyorum.

@sir gawain'e benzer olarak, bir restaurantta sipariş verirken tercihinizi garsona biraktirmamak da onemli bir tercih.
  • tabudeviren  (02.10.18 18:44:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.