Bence mikrodalga fırın. Bu kadar hayat kolaylaştıran bir şey olamaz.Sizce?
Bence mikrodalga fırın. Bu kadar hayat kolaylaştıran bir şey olamaz.
Sizce?
0
lana del rey (27.09.18)
kurutma makinasi
0
balik kraker
(27.09.18)
Kulaklık.
0
Amaranta ursula
(27.09.18)
klima
0
acetaminophen
(27.09.18)
Pikap.
0
ms brownstone
(27.09.18)
ışıldak. elektrikler gidince yanıyor resmen böyle akıllı bişey kaç seneden beri var. ben çok saygı duyuyorum ve seviyorum mucize gibi.
0
Bruce
(27.09.18)
cam.
olmasaydı ne olurdu bi düşünün.
0
valentinov
(27.09.18)
bence tost makinası.
0
paudi
(27.09.18)
Elektrik. İnsanoğlu'nun 4 temel kuvvetten kullanmaya başladığı ilk kuvvet elektromanyetizmadır ve insanlığı çok ayrı bir noktaya getirmiştir. Üşüyoruz Faraday reyiz.
0
bos gezenin bos ustasi
(27.09.18)
transistör
0
yuto
(27.09.18)
Dünyanın herhangi bir noktasında icra edilmiş bir müziği kulaklarıma kadar getiren teknolojik ürünler bütünü (ses kayıt, stüdyo araçları, mp3 çalar ve kulaklık vs).
0
m e b
(27.09.18)
Kulaklık +1
0
bir fincan kahve ile film izlemek
(27.09.18)
kürdan
0
Neill
(27.09.18)
Yazı Ateş Uçak araba tren gemi Fotograf/kamera/tv/radyo/telefon/internet
0
etki
(27.09.18)
klima +1
0
prasinos
(27.09.18)
internet tabiki
0
000000
(27.09.18)
Sigara
0
barbo
(28.09.18)
buzdolabı.
0
late viper
(28.09.18)
Merdiven
0
etna
(28.09.18)
Elektrik olmasa hiçbiri olmazdı+1 alet olarak çamaşır makinası
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler
basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.