[]

Kktc yi bileniniz var mı ?

Ekimin ortasında balayı için 4 günlüğüne kıbrısta olucam. Elexus otel diye bir yer.

Gitmişken herkes parfüm ve içki ağırlıklı siparişlerde bulunuyorlar. Acaba nerede gezilir, nereden alış veriş yapılır. Şunu şuradan daha ucuza alabilirsin diyebileceğiniz önerilere ihtiyacım var.

Teşekkürler :)

 
İçki için girne merkez Ercan market.


  • kisa  (25.09.18 15:42:56) 
içkiler için girne liman yolunda ertan market var, en uygun yerlerdendir. kişi başı resmi olarak 2lt hakkınız var ama abartmadan 3-4 lt götürebilirsiniz. yani iki kişi için 3'er şişeye bir şey demezler 1lt olarak.

ama herkese getircem diye 5'er 10'ar almayın aklınızda olsun.

gezilecek yer çok bir şey yok aslında ama otelde günlük turlar oluyor. lefkoşe turu , magosa turu, karpaz turu vs. onlara bakabilirsiniz.

girneyi kendiniz gezersiniz zaten, girne kalesi ve bi müze var, manastır var yukarda dağın eteklerinde, mavili köşk var, liman var falan işte, beğendiğiniz bir turu da alırsanız yeterli olur.
  • jugador  (25.09.18 15:45:04) 
mavi köşke muhakkak gidin. Ben çok beğenmiştim.


  • piotr  (25.09.18 15:48:40) 
İçki için değirmenlikte erülkü süpermarketi öneririm. Yok yok. Ucuz. Türkiyede bile o kadar büyük süpermarket çok az.

Mağusada lala Mustafa paşa camii, namık kemal zindanı, othello kalesi var. Denizi çok güzeldir. Asker polis tanıdık varsa kapalı maraşa kesinlikle girmeye çalışın. Kıbrısın en güzel yeri. The walking dead setinde denize girmek gibi bi şey.

Lefkoşada büyük han ve çevresi güzel. Pek başka bi şey yok. Çok takılmayın.

Girnede eziç restorana gidin. Mavi köşk. Bella pais manastırı falan var. Girne kalesine çıkarsınız. Girnede liman da canlıdır.

Dipkarpazda bi şey yok ama doğası için gidip görülebilir.

4 güne bunlar sığar mı bilmem ama.

Bu arada erülküye mağusa gidişinde veya dönüşünde uğrarsınız. Mağusa-lefkoşa anayolu üzerindedir. Eğer ki mağusadan girneye veya girneden mağusaya direkt geçecekseniz dağ yolunu kullanırsınız. Yolu çok kısaltır. O da zaten erülkünün dibinde.

Kafana takılan bi şey olurda mesaj atabilirsin. İyi tatiller
  • Delay Fuze  (25.09.18 16:05:23) 
Ayrıca memduh erdal parfümeri’de askere %33 falan indirim oluyo. Yoldan bi asker çevirip rica ederseniz daha uygun fiyata parfüm de alabilirsiniz. Öncesinde parfümlerin free shop fiyatlarını not edin. Hangisi uyguna geliyorsa oradan alırsınız. Ben anneme lancome miracle almıştım 280 küsür liraya. Normalde 400’den fazlaydı fiyatı. Free shop da euro olduğu için pahalı geliyo fiyatları

Memduh erdal parfümeri Lefkoşada dereboyu caddesinde var bildiğim. Onun dışında yine lefkoşadaki popeyes’ın olduğu yerde var. Market içinde mağazası.

Girnede veya Lefkoşada var mı bilmem
  • Delay Fuze  (25.09.18 18:13:15) 
Ek olarak girne’de ordu pazarı var. Oraya da bakmayı unutmayın.


  • Delay Fuze  (25.09.18 18:20:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.