[]

Ögrenci Yemi

Almanya'da marketten satın aldığım Studentenfutter diye adlandırılan kuruyemiş karışımını çok beğendim. İçinde farkli uzum kurulari, ceviz, fındık, kaju ve badem var. Paketli ürün olmasına rağmen kuruyemişler oldukça taze ve lezzetliydi. Tuzsuz ve cig urun karisimi olmasini begendim.


İstanbul'da bu tarz bir kuruyemiş karışımını nasıl temin edebilirim?

Teşekkürler.

 
kendin al tek tek istediklerini kuruyemişçiden. migrosta pakette vardı kuru meyve çiğ kuruyemiş falan ama ama çok ucuz değildi.


  • glamdr1ng  (25.09.18 11:54:15 ~ 12:00:08) 
kuruyemiscilerde natural mix diye bulabilirsin. kavrulmamis cig findik, badem ceviz uzum vs oluyor icinde

sunun gibi www.mmgrup.com.tr
  • exlibris  (25.09.18 12:14:45) 
Bizim okulda bu tarz bi ürün satiyolardi. Hatta ilk geldiklerinde ücretsiz deneme standi yapmışlardı tadi da guzeldi ama satin almadim sonra hiç. Bu normal vivident sakiz kutusu gibi kutularda karişik kuruyemiş tarzi bir şeydi. Adini hatırlamıyorum ama


  • nundu  (25.09.18 12:40:37) 
Kendin alıp karıştır bence çok daha ucuza gelir, sağlıklı atıştırmalık diye küçücük paketlerde çok pahalıya satıyorlar bunları.


  • ekaterina  (25.09.18 13:00:27) 
Kendim kuruyemisciden alayim o zaman, daha mantikli. Anadolu yakasinda kuruyemisci tavsiyesiniz varsa alirim.


  • leben  (25.09.18 13:15:48) 
Kuruyemişçide karişik kuruyemiş demeyin, alacağınız kuruyemişleri kendiniz alip karıştırın. Karışik kuruyemişteki vergi miktarı daha fazla tek tek almaya göre.


  • nundu  (25.09.18 13:32:32) 
Ben de onlari cok seviyodum, Aldininkilerden bayagi almistim :) Sanirim piyasada su an onlara en yakin Peyman Bahçeden Form Mix var ama sen aktardan alip karistirsan kesinlikle daha ucuza gelir.


  • superfluid  (25.09.18 15:40:42) 
Studentenfutter'ler de marketten markete değişiyor. Ben de Almanya'dakileri çok beğeniyorum. Tazecik oluyor. Bir de pikan cevizi burada zor bulunurken ilk orada yemiştim.
Kuruyemişçiden ayrı ayrı alıp karıştırın +1
Karışıklarda ucuzunu daha fazla koyuyorlar.
  • SiyamkedisiZorro  (25.09.18 16:25:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.