[]

aldatmayla alakalı bir soru

erkek arkadaşımın cep telefonunda bir arkadaşlık programı gördüm "badoo" diye. önce yalan söylemeye saklamaya çalıştı kaldırdı hemen programı . sonra "yükleyeli bir hafta oldu 3-4 kişiye selam yazdım" sadece dedi. paralı da üyelik istiyormuş bir de uygulama 15 lira mı ne ücret ödeyip selam yollamak için hak satın almış yani. doğru yanlış bana söylediği bu.

neyse.. bu şahıs beni sever de yani. istanbul dışında çalışıyor ama ne zaman moralim bozuk desem aynı dakika kalkar gelir mesela yanıma. ciddi de düşünüyorduk 6 aylık bir birlikteliğimiz var.

ağladı (ki sert bir hergeledir kendisi) günlerdir arıyor özür diliyor af diliyor çiçekler yolluyor(daha önce hiç yollamadığı çiçekleri şimdi yolluyor) telefonu değişeyim tuşlu telefon kullanayım. istersen telefon sende kalsın diyor sana vereyim. benim kimseyle bir ilişkim yok asla ne arayan ne yazan olur. seninle başladığımızdan beri elim kimsenin eline değmedi asla diyor. sensiz ölürüm diyor. sana ölürüm diyor. seni asla bırakamam diyor. aptallıktı affet. affetme tamam ama gitme görüşelim diyor. millet neler yapıyor bir program yüzünden benim ilişkim bitemez ben bir şansı hakediyorum diyor. arkadaşıma ulaşmış yardım et pişmanım demiş. herşeyi diyor.

sosyal medyada linç kültürü var ama ben naçizane sizden objektif düşüncelerinizi rica ediyorum. şu an şok durumundayım çünkü. hani bir yakınınız vefat eder de algılayamazsınız ya. öyleyim. beynim çalışmıyor sanki :)
seviyorum da ben bunu. şaka gibi geliyor.

 
büyük ihtimalle çapkınlık yapmaya çalışıp becerememiş. bakmış ki dimyata bulgura giderken evdeki pirinçten olacak, tornistan yapıyor. affedersen ve fırsat bulursa yine aldatmaya çalışır.

"millet neler yapıyor" ayaklarına girip geri dönen görmedim ben.
  • babilbaligi  (25.09.18 03:23:18) 
Cevaplar yanlis. Her zaman aldatiyor. Siz anlamiyorsunuz. bi kereye mahsus bisey yapcak olan yapar bu sekilde parali uyelik falan baslangic duzeyini gecmis demektir. Uzakta sevgili bulmus bi kere aldatmicak olsa yanindan yakinindan bulurdu.

Yakaladiginiz kisim sadece bu oldugu icin affedin alin telefonunu hesaplarini her seyini yapabiliyosa sadece gercek fiziksel dunyada yapsin siz yokken.

Kadinlarin erkeklerin aldatmasina verdigi bu tepkiler acikcasi bana sacma sapan geliyor erkek cok eslidir kadin tek eslidir doganin kanunu olayin normali bu sizi seviyorsa arada baska biriyle yatmis ne var yani?

Simdi bi dusunelim bakalim ben kiz arkadasimi ayni sekilde yakaliyorum ve yapacagim sey gelip buraya yazi yazmak mi olurdu? Hardcore seyler yapardim. Sizse icerigine bile bakmamissiniz sadece soylediklerini bize iletiyorsunuz. Yani affetceksiniz ve bizden icazet almaya geldiniz aslinda. Neymis demek ki ayni sey degilmis simdi anladiniz.
  • kush  (25.09.18 03:45:39) 
Bi de nacizane degil naçizane


  • kush  (25.09.18 03:46:19) 
Kendisine gercekten guveniyor ve iyi niyetine inaniyorsan bir sans daha ver derim.

Bazen düşünmeden davranıyor insan, seytana mi uyuyor ne oluyor bilmiyorum ama...
  • imelih  (25.09.18 04:34:52) 
Oncelikle eleman seni aldatmamis. yani fiziksel olarak en azindan. is badoolara kadar dustuyse o cocuk seni aldatamamistir, lakin is badoolara kadar dustuyse o cocuk seni bir gun ilk firsatta aldatacaktir.


  • duyurumvar  (25.09.18 05:18:34) 
Aslında affetmek istiyorsunuz ama siz de ikna olmuş değilsiniz, burada az destek görseniz barışacakmışsınız gibi bir haliniz var. Şu duyuruyu yazmak için harcadığınız zamana yazık, biraz kendinizi düşünün yahu.


  • pike  (25.09.18 06:11:58) 
Paralı üyelik işin masumluğunu yok etmiş. Kafaya koymuş birşeyler yapmayı ama becerememiş demek ki


  • gazozailacatmauzmani  (25.09.18 06:39:45) 
Parali uyelik falan hikaye. Simdiye kadar aldatip aldatmadigini da bilemeyiz. Ayrica pek sert erkek de degil.

Simdi bence adamdan zaman iste. De ki 2 hafta beni de arkadaslarimi da arama. Kendi kendime dusunucem. Annene arkadaslarina veya bizlere de sorma. Kendi kendine sakin kafa ile dusun. Varsay mi aldatti. Hem de uzaktasiniz diye defalarca Capkinlik yapti. Ama seni de seviyor. Evlenirseniz de sen memlekete vs bir yerlere gidince kacamaklar yapacak. Ama senden de ayrilmak istemeyecek. Bu durumda adamin seni aldatmasi affedilebilir bir hata midir degil midir? Buna karar ver bence.
  • twelfth  (25.09.18 07:11:46) 
Bence bi şans daha ver ki seni aldatsın.


  • Delay Fuze  (25.09.18 07:12:50) 
Bir kere yapan hep yapar.

Güvenin bir kere kırılınca yerine getirmek için çabalaması gerekir, bir yerden sonra sen her şeye şüpheyle yaklaşırsın, önce o durumdan sıkılacak, sonra sen de artık başkalraına bakmaya başlayacaksın. İstiklal marşı ve kapanış.

Bence akışına bırak. Belki beni utandırır sevgilin.

İlk sevgilisi falan mısın?
  • kablelvuku  (25.09.18 07:35:59) 
Bu yaptigi ilk sefer degil, yakaladiginiz ilk sefer. Daha once neler yaptigini bilemezsiniz. İlk kez diyor olabilir ama dogru soyledigine nasil emin olacaksiniz?

Simdi affetseniz ilerde basarabildiginde aldatir.
  • fakyoras  (25.09.18 07:42:36) 
Onun adına mazeret yaratmaya/uydurmaya başladıysanız geçmiş olsun. bu adam sizi her daim duygusal olarak manipüle edecek.

Millet neler yapıyor bir kriterse eğer, çoğunluğun şu ekonomik krizde sokağa çıkıp dükkanları yağmalaması lazım. Yanlışı yapmama kriteri ne millet neler yapıyordur ne de millet ne der. İnsan doğruyu yapma gayretinde olmalı zaten.
  • Phoebe  (25.09.18 07:47:21) 
+1 bu yaptigi ilk sefer degil yakaladiginiz ilk sefer.
Sehir disindaysa emin olun ki zaten yapacaktir.

  • rastgele bir gun  (25.09.18 07:51:07) 
Erkek arkadaşın olgunlaşmaya başlamış. :P


  • datnet  (25.09.18 08:19:07) 
yakaladığın için biliyorsun, yakalamadığın neler var düşün.

o aman kabul, tuşlu telefon kullanacaksın de. bakalım kabul edecek mi.
  • elorelia  (25.09.18 09:01:51) 
Yazma ihtiyacınız onay alma isteğinizden doğmuş gibi görünüyor. Buraya ne kadar tarafsız yazsanız bile, bizim ilişkinin total dinamiklerini bilmemiz mümkün olmadığından affet/affetme demek manasız olur.
Ben kendi fikrimi söyleyeyim ama: eline yüzüne bulaştırmış + 1
Biraz ara verin + 1 (kendiniz karar vermek için, ona bir ders vermek için değil. İnsanların herhangi bir şeyden ders almasını beklemek çok manasız. Çok az insan o kadar olgun.)
Daha büyük, daha şiddetli bir olay daha olursa (çünkü olur) o zaman düşünürüm diyorsanız devam.
  • sopiro  (25.09.18 09:03:03) 
bu ilk değil muhtemelen senin yakalamış olduğun ilk +1

muhtemelen affedeceksin hikayeyi anlatış sebebin bile bahane ararcasına yazılmış. affet tabii hepimiz yaptık o hatayı. ama uzakta olduğu için ve sana bu şüpheyi bir kez verdiği için ve aldatmaya da devam edeceği için (huyu huyundan vazgeçmez.) ikinciyi hadi bilemedin üçüncüyü yakalayınca ayrılırsın. insanın kafası kocaman oluyor düşünmekten.
  • naksidil  (25.09.18 09:09:58) 
Yahu adam ücretli üyelik almış üstüne sen yakalamışsın da yapamamış. Yakalamasaydın mokoko işte resmen.
Fakat yakalanınca ne bok yediği de kafasına dank etmiş olabilir. Herif milleti bazı şeyleri kaybetme riskini yaşamadan dank etmiyor. Ayrılmak istemiyorsan süründür piçi derim.

  • ninotevtidze  (25.09.18 09:33:44) 
Şimdi adamı aldatırken yakalamamışsın, aldatmaya meyilli iken yakalamışsın. Daha önce aldatmış da olabilir ama konumuz o değil, kimse gaybı bilemez.

Biraz burnunu sürtüp bir şans daha verebilirsin, ama çok sıkı markaja alma. Biraz rahat bırak bak bakalım tekrar teşebbüs edecek mi.

Son ve gerçekçi bir not; bundan ayrılıp yeni tanışacağın erkek de %99,9 aldatacak ya da beceremezse de aldatmaya meyilli olacak. Ona göre ilişkinin artısını eksisini değerlendir.
  • John Bloor  (25.09.18 10:00:33) 
ninotev +1
arkadaş gazıyla veya özentisiyle de girişmiş olabilir. tr de yaşadığı için zengin veya fazla yakışıklı değilse çapkınlık zor yürüyor zaten adamın içinde zirtlanlik yoksa. ayrica kadinda üremem lazım hormonu varsa erkekte de daha fazla daha garanti üremem lazım hormonu var. aklı "başında" hareket etmiyor her zaman. ayrıca adamı haftasonu bj ile uyandirmiyorsan böyle şeylere de şaşırmaman lazım. elde tutmak icin uğraşmıyorsunuz bence söliyim.

  • hasmetizm 2046  (25.09.18 10:04:01) 
babilbaligi +1

"Hergele, sensiz ölürüm vb." şeklindeki alıntılarınız sizin onu affetmeye meyilli olduğunuzu gösteriyor. Yani aslında kararınızı vermişsiniz de destek arıyorsunuz gibi geliyor.

Burada herkesin fikrini alın. Fakat şunu unutmayın, bu noktadan sonra yaşayacaklarınız tamamen sizin aldığınız kararla şekillenecek. Gelecekte tekrar edebilecek olumsuz durumlardan siz sorumlusunuz.
  • monogram  (25.09.18 10:11:47) 
ilk fırsatta seni tekrar aldatacak emin olabilirsin, ama bir yandan da onu seven insanı kaybetmek istemiyor. güven öyle bir duvar ki kırıldı mı tamiri çok zor oluyor, ayrıca kimse kimse için ölmez geçin bu işleri.


  • az icilmis izmarit  (25.09.18 10:34:21) 
Hocam burda herkes "ayrıl coco"cudur. Affedeceğin varsa affet..


  • lcha  (25.09.18 10:43:43) 
ayrıl coco
millete selam yazmak için mi paralı üyelik almış? biz bunu yemedik ağam. ama sen yiyecek gibi duruyorsun, afiyet olsun şimdiden :)

  • prasinos  (25.09.18 11:01:07) 
kusura bakmayın ama erkek arkadaşınız tam bir öküzmüş. tek eşliliği sorgulayabilirsin, açık ilişki diye bir kavram var mesela. ama bu düpedüz yalancılık ve sinsilik. hayır verdiği cevap da o kadar komik ki... "yükleyeli bir hafta oldu 3-4 kişiye selam yazdım sadece" nasıl bir bahanedir yahu? "millet neler yapıyor" ne demek ayrıca? nasıl bir çevresi var bu arkadaşın? tahminimce kendisi ataerkil bir kültürde büyümüş, tam bir ortadoğulu kafası olan, kültürsüz öküzün teki. o dediği millet, arkadaşları falan da "karıya giden" tiplerden belli ki. her boku yaparlar, aynı zamanda da ahlak bekçisidirler. sen aynı şeyi yap bakalım, o senin telefonunda bulsun öyle bir uygulama. düşün bir bakalım sence nasıl bir tepki verirdi...

allah aşkına böyle insanlardan uzak durun ya. bir kadının hayatta kendine yapacağı en büyük kötülük böyle bir öküzle birlikte olmak ve paye vermektir. lütfen modern ailelerde yetişmiş, kültürlü insanlarla beraber olun sadece. duyurunun sahibi için demiyorum bunu bir tek. benim hayatımda yaptığım en büyük hata "ama o öyle bir insan değil" diyerek klasik bir türk ailesinde yetişmiş bir erkekle ciddi bir ilişkiye girmekti. olmuyor, nasıl yetiştilerse öyle kalıyorlar. geleneksel cinsiyet rollerine karşıymış gibi rol yapıyorlar ama beraber yaşamaya başladıktan sonra anlıyorsunuz bu kültürel kodların geri döndürülemez bir şekilde beyinlerine işlendiğini. ya direkt türk erkeklerinden uzak durun ya da çok ciddiyim en az annesi babası, tercihen de büyükannesi dedesi dinsiz, eğitimli insanlarla beraber olun.
  • fleur du mal  (25.09.18 12:16:25) 
Adam aglamis knk hakkaten pisman demek ki. Insan durup dururken aglar mi? Hem somut kanit da yok. Affet gitsin adam napsin daha kafasina mi siksin?
%100 guvenilir erkek yoktur zaten, risk hep olacak. Bu adamin farki telefondaki uygulamayi yakalamis olman. Uygulamadan birilerine yapistirdiysa bile senin icin aglamis adam, oncekiler gecti gitti. Zaten o uygulamalar instagram takipcisi kasan kizlarla dolu, uygulama yukledi diye hemen birini bulup yapistiracak degil. Bulamamis da olabilir.
Erkek arkadasim benden baska kimseye yan gozle bakmaz ongorusuyle gidip dramatik ask filmlerindeki sadakati baz alip iliskide bu dogrultuda beklentiye girmeyin mk. Gercekci olup elinizdekinin kiymetini bilin.
Kaldi ki adam harbiden kendini sana kaptirirsa otomatikman sadik kalabilir.
  • stavro  (25.09.18 13:04:08 ~ 13:18:55) 
15 lirayi millete selam yollamak icin harcayan adamdan hersey beklenir. :D

Arkadas seni öyle ya da böyle aldatacak.
Affetme +1
  • chitosan  (25.09.18 13:39:27) 
ben olsam, bugünkü aklımla olsam, asla şans vermezdim.


  • haciz mahallinde tango  (25.09.18 13:47:41) 
  • pike  (25.09.18 14:29:54) 
abazanlıktan badoo'da paralı üyelik alacak kadar düşmüş biriyle birlikte olmayın bence. aslşdkalksdlaf


  • nice tnetennba  (25.09.18 14:38:02) 
badoo konusunda ben de kırgınım bari tinder, okcupid falan yükleseydi.
kusursuz insan yok, aldatmayacak insan da yok ki sen de buna dahilsin.

aklında kurduğun "hayatımdaki insanla el ele tutuşup gün batımına yürüyüp sonsuza dek mutlu yaşayacağız" fantezisi yoksa ve gerçekten yoğun duyguların varsa affet. hayat bu duyguları yaşamak için de kısa ve bunlar güzel şeyler.

diğer arkadaşların dediği gibi yakaladığın ilk sefer olabilir, seni de aldatmış olabilir, şu an bile aldatıyor olabilir. yani demeye çalıştığım bu paranoyanın sonu gerçekten yok, bilmenin de imkanı yok. kurcalarsan bir şeyler bulursun ama sen de tükenirsin. kurulan her romantik ilişki risklidir, bunun güvenli bir yolu gerçekten yok.

"ama"

şayet bu olaydan sonra durup telefonu karıştırmaya başlayacaksan, yerli yersiz olay çıkaracaksan, kendini huzursuz mutsuz paranoid hissedeceksen, gece kalkıp onlayn mı ya şimdi diye takipleyeceksen ayrıl. bu ikinize de zararlı.
  • ilkot  (25.09.18 15:53:52) 
(bkz: ) www.eksiduyuru.com
Daha önce de olmuş, hala sorguluyor olmanız manasız.

  • Dylan Murphy  (26.09.18 17:04:56) 
"telefonu değişeyim tuşlu telefon kullanayım" hahaha. bence de affetmek istiyorsun zaten, yoksa buraya sormazsın. kendin karar ver.


  • Apocalypse  (29.09.18 12:19:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.