[]

Isyerine kahvaltida sandvic icin ne alabilirim ki?

Sanal marketten siparis verecegim de, bir sey bulamıyorum alacak. Siz ne tuketiyorsunuz kahvaltıda ya da sandvic yaparken? Sabahlari yakinlardaki bufelerden siparis ediyorum isyerinde, igrenc igrenc seyler yemekten biktim.
Pastirma, zeytin ezmesi, jambon, tam yagli peynir ekledim baska bir sey bulamıyorum. Hep ayni sandvici yaparsam bikarim diye cok cesit olsun istiyorum olabildigince. Listeye ekleme yapar misiniz?
Tsk.


 
Rus salatası da ekle sepete


  • kablelvuku  (20.09.18 18:39:46) 
Salam hic sevmem Maret haric, Maret salam ve dilim cheddar la sandvic yapip yiyorum genelde sabahlari.


  • perfectum  (20.09.18 18:43:14) 
Salatalık, domates ve sevdiğin yeşilliklerden ekle sepete güzel sandviç yaparsın.


  • Boris  (20.09.18 18:45:29) 
alma arkadaşım alma, şarbon var artık, ölüp gideceksiniz. et, işlenmiş et almayın yemeyin

bu şarbonun şakası yok ve habelerde görmüyoruz diye böyle birşeyi görmemezlikten gelemeyiz.
  • killerbee  (20.09.18 18:49:16 ~ 18:50:06) 
Salamdan ben de nefret ediyorum zaten, sadece hindi jambonuna okey diyebiliyorum.


  • stavro  (20.09.18 19:08:34) 
Peynir işini lactima ile çok güzel çözersin. Sevdiğin peynire göre emmental, gouda, edam ve çedar eritme peynirleri var.
encrypted-tbn0.gstatic.com

Her çeşit her yerde yok ama gurme ürünleri satan sitelerde 200gr'ı 10 lira altında.
Bi de yine lactima'nın sürülebilirleri var yine aynı çeşit, bunlar migros'lara gelmeye başladı.

Dana-hindi Jambon, dana-hindi füme, macar salam seçenekleri yerel markalarda çok. Polonez jambonları iyi mesela, ya da markete girince şarküteri reyonlarında paketlenmemiş halde karabiberli, otlu salam-füme de oluyor.

İşin asıl rengini soslar veriyor, sos olmayınca bir yerden sonra aynı lezzet. Hp'nin barbekü sos serisi var, ben klasik seviyorum. Biraz daha farklı lezzet istersen rufus teague markalı barbeküler var, honey sweet olanı favorim. Acı seviyorsan göre sriracha da güzel, calve'nin ranch'i de ekmek ıslatma açısından iyi gidiyor.

Ekmeği de iyi seçmek lazım, bi nebze sağlıklı öğün olsun istiyorsan uno'nun siyez buğdaylı bilmem ne tahıllı olanları güzel ama asıl lezzetli olanlar sütlü sandviç ekmekleri; bulması o kadar kolay değil ama.

Ben akşam öğünlerimi sandviç olarak yiyorum, bahsettiğim kombinasyonlarla çeşit sağlayabiliyorum. Bahsettiğim ürünlerle hazırlaması çok kolay oluyor, domates olsun yeşillik olsun onlarla yıkaması soyması ayrı dert; sürekli yapmıyorum. Bi de çok yakışmıyor zaten bahsettiğim tarzdakilere.
  • Bruce  (20.09.18 19:09:58) 
Ben ekmegin birine zeytin ezmesi digerine acuka suruyorum. icine de beyaz peynir, kasar peyniri, salatalik, domates ve bolca maydanoz.


  • unionall  (20.09.18 19:16:34) 
Mısır, kapari, közlenmiş biber, jalepano, avokado, taze fesleğen, salatalık turşusu, roka, mantar, marul, domates, ızgara kabak ve patlıcan... Hepsi farklı farklı kombinlerle sandviçe çok yakışıyor bence. Gerçi bunları kahvaltıda yer misin bilemedim çünkü ben pasta ya da kısırla falan bile bayılarak kahvaltı yapan biri olarak yazdım sjsjsf


  • ms brownstone  (20.09.18 19:25:07 ~ 19:30:13) 
Brownstone:
Yazdiklarini once bir googllamam gerekecek de;kahvaltıda et kavurma getirsen yiyebilecek biri olarak okuyorum cevabını:)

  • stavro  (20.09.18 19:41:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.