[]

Amazon

Arkadaslar merakimi mazur gorun ama daha onceden Amazon'dan Turkiye'ye gonderim yapan bir saticidan urun almistim diye hatirliyorum. Amazon Türkiye'nin acilmasi neden bu kadar buyuk yanki uyandirdi pek anlayamadim? Tesekkur ederim




 
Önceden ürünler yurt dışından geliyordu, şimdi depoları Türkiye'de. burada ilk etapta mng ile çalışacaklar, ardından kendi dağıtım şirketi ile gelecekler diye biliyorum.


  • teknikekip  (20.09.18 09:13:06) 
hocam amazonun en büyük özelliği çok iyi bir müşteri hizmetleri desteği olması ve müşteri mağdur etmemesi. bizdeyse tam tersi en büyükler bile şark kurnazı kafasıyla yönetiliyor. insanlar fiyatlar iyi olur diye değil insan gibi hizmet alırız diye heyecanla amazonu bekliyor.


  • genc irisi  (20.09.18 09:14:24) 
@teknik Yalniz cok fazla Turk satici gordum pek de spesifik bir sey yok Amazon'a dair. Hepsiburada'nin bir baska versiyonu gibi gorunuyor.


  • perfectum  (20.09.18 09:14:47) 
@perfectum Aynen öyle şu an. İleride nasıl olur bilemem. Bizim ulaşmakta zorluk çektiğimiz ürünleri Türkiye deposuna getirip satarsa tadından yenmez.


  • teknikekip  (20.09.18 09:20:09) 
@teknik Insallah, o zaman super olur sahiden.


  • perfectum  (20.09.18 09:21:33) 
Prime, kindle, echo gibi servislerini getirirse olur bu is. Diger turlu bizim yerli magazalar da bos degil baya isi ogrendiler gecen sure zarfinda.

Bir de evet genel beklenti insan yerine konmak
  • brkylmz  (20.09.18 09:22:19) 
ürünler yurtdışından geldiğinden bir kısmı gönderilmiyordu.

Bir de TR'de olması piyasayı kızıştırır, bize yarar.
  • lcha  (20.09.18 11:12:34) 
Amazon harika bir alisveris sitesi ve artik turkiye pazarina girdigi icin olay oldu.


  • stavro  (20.09.18 11:20:20) 
şu merdiven altı firmaları almasınlar yeter. n11'den bi telefon aldım. firma 6 ay sonra yok oldu. n11 de beni siklemedi sonra. diğerleri de aynı...


  • merhum  (20.09.18 13:47:15 ~ 13:47:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.