[]

Dünden kalmış soğuk makarna

Ben bunu yemeyi aşırı seviyorum ya. Önceleri ısıtmaya üşendiğim için yiyordum yazın geceleri ya da kışın okuldan gelince falan ama şimdi baya baya taze, sıcak haline göre daha çok seviyorum sanırım. Aşırı üşengeç biriyim ondan damak tadım mı evrim geçirdi diye düşünmüyor değilim ama çok lezzetli değil mi yav daha önce deneyeniniz varsa?




 
Makarna değil de ben de soğuk pizzayı çok seviyorum. Yani normalde sıcak pizza geldiğinde falan çok severek yemem ama ertesi güne kalan soğuk pizza kadar lezzetli çok az şey vardır herhalde.


  • angelus  (19.09.18 12:18:39) 
makarna salatası yap o zaman hem daha lezzetli olur, sonuçta makarnaya katı yağ koyuyosun diye düşünüyorum. sıvı yağla olmaz, zeytinyağını da herkes sevmez.


  • killerbee  (19.09.18 12:19:32) 
Hiç bir yemeği sıcak yemem.Corba hariç.Soguk yemek candır ve lezzeti oturmuş olur.


  • basubadelmevt  (19.09.18 12:22:34) 
makarna salatası yapıyorum, soğuk yeniyor zaten o. efsane yapıyorum tabii çok lezzetli oluyor öyle. ama salçalı domatesli makarnayı pek soğuk sevmem.


  • veritaslibertas  (19.09.18 12:24:05) 
soğuk pizza +1 makarnayı sadece domatesli biberliyse soğuk yiyebilirim


  • aquarium  (19.09.18 12:24:34) 
Makarna salatası severim bir gün kalsa da yerim ama normal makarnayı yemem.
Ben dünden kalan soğuk lahmacunu severim.

  • mutekebbir  (19.09.18 12:29:57) 
Soğuk sevmem fakat makarna ve pilavı, böreği çok sıcak da sevmem, biraz ateş görsün yeter. Pizzayı düşündüm, hazır pizza yemediğim için fark var mı bilmiyorum ama kendi yaptığımda üzerinde erimiş sertleşmiş peyniri sevmediğim için onu alıp soğuk yerim.


  • mslny  (19.09.18 12:48:43) 
soğuk pizza ve lahmacun+1


  • yuvarlanantencereninkapagi  (19.09.18 13:57:59) 
yemek olarak makarnayı buzdolabı soğukluğunda değil de hani birkaç saat oda ısısında kalmış şekliyle severim zaten. çok sıcak hiçbir şeyi sevmiyorum.


  • muslugubozukhayrat  (19.09.18 14:19:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.