[]

ilk defa kordonda koşacağım

koşu çantası takacağım mecbur eşya falan için, müzik alayım mı yanıma kablosuz kulaklık var. yoksa gereksiz mi. moralim bozuk stress atmaya ihtiyacım var. kondisyonum fena değil koşarım rahat.




 
kordonda birkaç defa denedim ama yayıla yayıla yürüyüş yolunda gezen yayalardan, aniden koşuveren çocuklardan falan rahat edemedim ben. fuar alanı diyorum, naçizane. bayılıyorum orda yürümeye, ağaçlar, serinlik, bir sürü spor yapan insan. ben müzikle yürüyünce daha rahat stres atıyorum, müziğe odaklandığım için diğer konuları daha kolay çıkarabiliyorum zihnimden.


  • Phoebe  (17.09.18 16:32:44) 
Havalar serinlemeden kordon tatsızlıktan ibaret, bisiklet yolu da koşulacak yol da hatta toprak yol da saatte 3 km ile yürüyen yayalar tarafından işgal edilmiş vaziyette. Fuar için +1 diyorum.


  • hedep  (17.09.18 16:37:55) 
fuar +1


  • veritaslibertas  (17.09.18 16:48:06) 
Fuardayız +1


  • oguz altun  (17.09.18 17:28:47) 
Kesinlikle fuar orada koşan biri olarak akşamları tam koşmalık/


  • murtiii  (18.09.18 02:42:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.