[]

Türk Havayolları Wifi Hizmeti Ne Kadar Verimli?

Yakında THY ile 6-7 saat seyahat edeceğim. Yolda canım sıkılırsa internette gezerim diye planlıyorum. Uçacağım uçakta wifi hizmeti var.

Bundan daha önce yararlanan oldu mu? Verim alınabiliyor mu?

Kalkış, iniş ve türbülans sırasında kullanılmıyor sanırım, geri kalan sürede kullanılabiliyor.

Sayfalar yavaş açılıyor, youtube falan eziyete dönüşüyorsa hiç bulaşmayayım.

 
hiç bulaşma mali olarak pahalı ama bana koymaz diyorsan da mutlu etmeyebilir.


  • basond  (17.09.18 15:44:48) 
dehşet pahalı olduğu için hiç kullanmadım.
İnternette bloglarda 0.35 mbps download hızı ölçmüşler.

  • cedex  (17.09.18 15:53:31) 
Varsa bile calismaz. Bulasma +1


  • mr.goodcat  (17.09.18 16:03:22) 
uçakta dizi/film izle daha iyi


  • hosein  (17.09.18 16:11:29) 
Yakın zamanda 10 saatlik bir uçuş yapmıştım. İnternet alanlar bin pişman oldu, tamamen eziyet çektiler. Film/dizi izle, uyu ve arada hareket et. Zaman tahmin ettiğinden de hızlı geçecek.


  • iwasbornonamountainside  (17.09.18 16:41:05) 
yaprak gibi panpa. hafif, yavaş.


  • tabudeviren  (17.09.18 17:34:16) 
Ben duzenli olarak kullaniyorum. Business class'da bariz daha hizli. Ayri bir hat oldugunu dusunmuyorum ama vericiyle alakali bir durum olabilir. Business class'da video vs izlerken sorun yasamadim. Ekonomide ise temel internet islevlerini kullanabiliyorsunuz. Whatsapp vs sorunsuz calisiyor. Web siteleri vs biraz gec yuklense de calisiyor. Video izleyemedim henuz.

Bu arada her ucaktaki internet kalitesi ayni degil. A330-200'lerdeki internet B777'den daha iyi. 777'leri de degistireceklerdi ama degistirdiler mi bilmiyorum.

Gunduz ucusuysa ve uyuyamiyorsaniz tavsiye ederim gece ucusu ise bulasmayin
  • kaynaklari etkin kullanamayan iktisatci  (17.09.18 17:44:47) 
bende bazen denk gelirse kullanıyorum; hızı yavaş, video stream edilmez.


  • kaptan memo  (17.09.18 18:09:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.