[]

kenan sofuoğlu nasıl bu kadar zengin?

lamborghini'ler falan. o kadar para var mı ya 3. klasman motor yarışçılığında?




 
sakarya'da ailesinin işletmesi de var, devletten aldığı ödüller de... motorculuktan da çok kazanmıştır. öyle ya da böyle, uluslararası bir motor sporu organizasyonunda bir kaç kere şampiyon olmak para kazandırır mutlaka.


  • zgrydn  (17.09.18 11:55:54) 
yerli yabancı bir sürü sponsoru var. ayrıca sakarya'da kendi yatırımları falan var bildiğim kadarıyla. ne kadar doğru bilmem eşi de zengin diyorlar. hatta o lamborghini kaynanasının hediyesiymiş dedikoduları dönüyordu. e reis de arkasında, o binmesin de biz mi binelim?


  • nrmnm  (17.09.18 11:59:06) 
Adamın kaynanası zengin, kendisi de bir şekilde sonradan zenginleşenlerden, yoksa onun yarıştığı klasmanda bu kadar zenginleşmek yarışma ödülleriyle sponsorlarla falan mümkün değil. Arabayı da eşinin ailesinin aldığı ortaya çıkmıştı zaten, ailesi Hollandalıydı sanırım "bir şekilde" ülkeye sokmuşlardır.


  • angelus  (17.09.18 11:59:30) 
başkanın "bu aileden kimse kaldı mı ya" lafına karşın bile iki çift sözü olmayan, suratı da düşmeyen bir adamdan bahsediyoruz... evet bu yüzden bu kadar zengin.


  • Tears of Devil  (17.09.18 12:22:41) 
Adam lotodan gelen parayı helal değil diye almayan biri, bir o kadar da gönlü zengin demek ki :)

Ayrıca adamı gömmeye gerek yok, dünyanın bütün büyük markalarının takımlarının olduğu ve deli gibi para harcanan bir organizasyonda birden fazla kez dünya şampiyonu oldu.

Neymiş efendim super bike'da neden yarışamamış, moto gp'de başarılı olamamışmış.

E adamın elinden gelen bu kadarı demek ki? Napsın intihar mı etsin bir üst klasmanda başarılı olamadım diye? Ayrıca yetiştirdiği ve destek/emek verdiği kaç tane motorcu var, onlar başarılı olur inşallah o klasmanlarda.
  • John Bloor  (17.09.18 12:32:38) 
Ailecek motordcuydu onlar. 3 tane motor yarışçısının bir aileden çıkması kolay değil. Demek ki aile zaten belli bir standardın üzerindeymiş zamanında.


  • arnatuile  (17.09.18 12:50:47) 
pek kimseye destek olmuyor. bilakis kendine rakip olabilecek genclerin ayagini kaydirma cabasinda. yaris sirasinda (cok onemli bir yaris da degil aslinda) genc rakibini bilerek itip dusurmuslugu var. ama allah peygamber diye diye iyi nemalandi tabi.


  • jimicik  (17.09.18 12:52:34) 
bir de eşinden dolayı vergisiz getirdiği söyleniyor. vergiyi düştüğünüzde üçte bire iner fiyat zaten.


  • hosein  (17.09.18 13:34:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.