[]

Sinek ilaçlama arabasının arkasından koşmak

Böyle bir muhabbet var. 88'liyim ama hiç yapmadım yapanı da görmedim.
aklıma takılan şu: bu araba sinek ilacı sıkıyor yoğun bir şekilde. bunun peşinden koşan çocuk bu ilacı soluyup ölmüyor mu? nedir olay?



 
ölmedim


  • jugador  (17.09.18 09:28:17) 
Yapardık, ölmedik.


  • fotrsapka  (17.09.18 09:31:47) 
yaptım çok eğlenceliydi. ölmedik.


  • buiret  (17.09.18 09:40:56) 
sizin orada adet değilmiş. biz bisikletler ile gezerdik arkasından, küçük çocuklar koşardı. kokusunu severdik hepimiz. bisikleti gıcır yapardı aynı zamanda.


  • hasmetizm 2046  (17.09.18 09:42:26) 
bu bildiğin raid sinek ilacı gibi değil. daha çok sis bombası gibi yoğun bir duman çıkarıyor ve kokusu benzin/mazot gibi bir şey.. işin zevkli tarafı o dumanın içinde arkadaşlarına tekme tokat atmaya çalışmak :D

bir keresinde arkadaşım o dumanın çıktığı deliğe sopa sokmuştu. sonra o delikten alev çıkmaya başlamıştı roket gibi. epey bir süre ilaçlamaya gelmedi araçlar :D
  • silah taciri  (17.09.18 09:43:21) 
valla ben de hiç yapmadım, yapan da görmedim. çocukluğuma dair böyle bir an hatırlamıyorum hiç. bizim mahalleden geçmiyordu belki de.


  • sir gawain  (17.09.18 11:29:49) 
vay be ne günlerdi. evet ben de ölmedim. 88 liysen yaşaman lazımdı ama yetişememişsin demek. yazık sana :)


  • demirr  (17.09.18 12:45:32) 
BEn ölmediysem kimse ölmez. OI arabanın arkasında gittiğim kadar ilim irfan yolunda gitseydim nobelleri burdan köye kadar dizerdim.


  • arnatuile  (17.09.18 12:56:24) 
Ben 87 liyim, biz de yaptım ama dumanın içinden gitmiyorduk ki. Duman 2-3 metre yukardan salınıyordu, bisikletle hemen arkasından gidersen dumanın içinde kalmıyorsun, biraz geride kalırsan o zaman duman içindesin, zaten önünü görmediğin için süremezsin.


  • sttc  (17.09.18 13:32:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.