[]

işe yeni başlayan birinin kredi çekmesi uzun mu sürer

konuyla dolaylı yoldan alakalıyım. benim alacağım var. borçlu kişi de diyor ki arkadaşım işe yeni başlıyor, benim için kredi çekecek sonra senin paranı vereceğiz vs. bunları 5 eylül gibi konuşmuşuz. eğer gerçekten kredi çekiyorsa 10-15 bin tl bandında bir para olacaktır. bizi mi yiyor yoksa prosedür sürüyor mu böyle ? çünkü internet bankacılığı üzerinden bile 10bin tl yi şak diye veriyordu sanki ?




 
Yeni işe başlayan çalışana bankalar temkinli yaklaşır. en az 1-2 ay geçmesini bekleyebilirler.


  • re noreno  (14.09.18 10:30:12) 
seni yiyor gibi duruyor. şu faiz oranlarıyla kredi çekmenin mantıksızlığına kafası basıyorsa arkadaşının yiyordur.


  • garaser  (14.09.18 10:30:24) 
bazı bankalar kredi vermek için o iş yerinde 6 aydır veya 4 aydır çalışıyor olmak şartı arıyor diye duymuştum. en azından benim kuzen garantiden çekecekti, 6. ayının dolması için bekletiyordu banka.

ama bankadan bankaya, kişiden kişiye değişir bu durum diye düşünüyorum.
  • elorelia  (14.09.18 10:30:48) 
Merhaba
Öncelikle işe yeni başlayan biriyse bankalar, kişinin kredi notuna ve ne kadar süredir sigortalı olduğuna bakıyorlar. Sigortası 6 ayı doldurmadıysa hiç boşuna bekleme bence. o kişi kredi kartı kullanıyorsa ve eğer borçlarını geciktiriyorsa muhtemelen kredi notu düşüktür sigortası 6 ayı doldursa bile vermezler

  • ekonomicro  (14.09.18 10:33:16) 
Ben işe başladıktan iki gün sonra en paradan maaşımın 3 katı kredi çekmiştim.


  • kablelvuku  (14.09.18 11:15:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.