[]

enpara hesaba bloke koydu

Enpara ara sıra güvenlik sebebiyle hesaba bloke koyup birkaç gün sonra sessiz sedasız kaldırıyor. Bu aşamada para falan çekemiyorsunuz. Bu, benim ve bir tanıdığımın başına geldi. Hatta tanıdığımın başına iki kere geldi, ikisinde de parasını çekemediği için ödemesini geciktirmek zorunda kaldı. Ben de sırf bu yüzden Enpara hesabımı kapattım, başka bir bankayla çalışıyorum artık. Merak ettiğim bu sadece benim ve benim çevremdeki insanların mı başına geliyor? Sizde de böyle bir durum var mı?




 
durduk yere mi bloke koyuyor? böyle bir şey olduğunu hiç sanmıyorum. fazla sayıda şifre denemesi falan yapılmış olmasın?


  • veritaslibertas  (12.09.18 17:52:37) 
Mesela atm'den para çekilmek istendi. Tam parayı verecek, bir anda bloke koydu. Bir öncekisinde eft yapıldı, yapılır yapılmaz bloke koydu. Bir öncekisinde çok aşırı işlem yapılıyordu, başka banka kredi kartı ödemeleri, sgk ödemeleri, eft'ler derken, yine bir anda bloke kondu. Hayır bir de birkaç gün sonra kendiliğinden blokeyi kaldırıyorlar, ne gerekçe var, ne özür var. Yapmanız gereken tarihte işlem yapamamanız yanınıza kâr kalıyor.


  • red toy  (12.09.18 17:57:27) 
hiç başıma gelmedi ve duymadım. müşteri hizmetlerini arayıp sormadınız mı?


  • veritaslibertas  (12.09.18 18:00:15) 
Enpara'nın en eski müşterilerindenim ve çevremdeki herkesi de Enpara'lı yapmış biriyim. Böyle bir şeyi ne gördüm, ne de duydum. Telefon açtığında anında sorununa çözüm getiren bir oluşumdan bahsediyoruz. Değil mi? Banka kaynaklı sorun nedeniyle zarara uğradığını bildirsen tazmin ediyor adamlar.


  • oguz altun  (12.09.18 18:01:21) 
Her sorduğumda bu güvenlik birimimizin tasarrufu bizim onlara ulaşma imkanımız yok deyip başlarından atıyorlar. Şimdi biraz netten baktım, sikayetvar.com'da birsürü şikayet var bu hususla ilgili.


  • red toy  (12.09.18 18:03:25) 
şimdi nete bakınca böyle şikayetler yaşanmış. yalnız yazılanlara göre banka ile ilgili bir durum değil, masak çok giriş çıkış yapılan hesaplara bloke koyulmasını istiyormuş bankalardan. Yapılan incelemelerde vergi kaçırma vs olduğunda hesap açılmıyor ve olay Maliye Bakanlığına sevk ediyormuş. bu şekilde yorumlar var. sizin durum da çok fazla işlem yaptığınızdan olabilir belki.


  • veritaslibertas  (12.09.18 18:04:40) 
Hayır sadece size olan bir şey değil, ben de kısa bir süre önce inaktif etmiştim hesaplarımı. Bugün tekrar ulaşmak istedim beklemem gerektiği söylendi. Ne zaman kalkacak bloke bekliyoruz bakalım.


  • a darkness coming  (12.09.18 18:05:26) 
Ben hic yasamadim yillardir.


  • eksi sozlukte eksiyen adam  (12.09.18 18:06:57) 
Yıllardır kullanırım, düzenli olarak hatrı sayılır paralar geldi hesabıma ama hiç bloke koymadılar hesabıma.


  • Boris  (12.09.18 19:35:41) 
www.google.com.tr

Bu hususta bayağı bir şikayet de mevcut.
  • red toy  (12.09.18 19:46:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.