[]

instagram'ın önerdiği hatun

instagram hoşlanmadığım, asla bir ilişki düşünmediğim bir akrabamı (hatun) önerip duruyor.

- telefonu bende yok.
- ikimizin profili de gizli.
- onu aramıyorum. her karşıma çıktığında (önerildiğinde) kaldırıyorum.

buna rağmen ikide bir karşıma çıkıyor. onu takip eden arkadaşlarım var ama, daha fazla arkadaşlarımın takip ettiği hesaplar önerilmezken neden o öneriliyor? sonunda engelleyecem ama akrabam diye yapmıyorum.

sizde böyle bir şey oldu mu? o kişi beni "stalkladığı" için mi öneriliyor ikide bir?

 
ortak beğendiğiniz kişiler olduğu için öneriliyor olabilir.


  • eylul  (12.09.18 00:20:56) 
facebookta ekliyse eğer oda önermesi için bi sebep.

bu arada asla ilişki düşünmediğim bir akraba ne demek ben anlamadım ? hoşlanmadığın akrabayı anlarımda zaten standartta akrabalarınla bi ilişki düşünmemen normal olanı değil mi ? yada instagramın insanları önermesinin sebebini direk ilişki için diye mi varsayıyosun?
  • berginyonbaenre  (12.09.18 00:25:21) 
akraba deyince aklina abla kardes geliyor herhalde? :D
dedemin kuzeninin torunu da bi akraba mesela, izin var mı?

onu vurgulmadaki amacim benim onunla ilgilenmiyor olusum idi. aramiyorum yani. facebookta ekli de degil, facebook hesabi yok.
  • tabudeviren  (12.09.18 01:30:45) 
bazen oluyor. belki de aynı kişi şans eseri sana denk geliyordur.

bu arada; "ilişki" kelimesinin kullanımı konusunda haklısın. ilişki deyince herkes karşı cins, sevgililik, sevişme, seks vs anlar oldu. her temas bir ilişkidir.

örn. bakkalla olan muhabbet de bir ilişki doğurur. illa sevişmeye gerek yok.
  • a man alone  (12.09.18 02:16:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.