[]

aşağıdaki çantalardan hangisini almalıyım?

önceki çanta soruma sağ olsun kimse doğru düzgün yardım etmedi, ben de kendi işimi kendim gördüm. kırk yılın başı bişi istedik alacağınız olsun, heh işte bu dediğim bişi bulamadım.
NEYSEHHH...

bari aşağıdakilerden hangisini beğendiniz onu söyleyin de barışalım. sadece beğeni değil de eleştiri de yapsanız daha güzel olur hatta, "bak şunun şurası büzgülü ama şöyle şöyle durumlarda dezavantajlı" gibi. belki mahcup duruma düşüp öneri de yapmak istersiniz diye o kapıyı da açık bırakıyorum bak, ona göre.
teşekkürler!

www.stighlorgan.com
www.stighlorgan.com
www.cantamall.com

ilki aralarında en çok beğendiğim ama küçük mü değil mi anlayamadım tam. 24 litre diyor, ben 2-3 günlük seyahatlerde 3-5 parça kıyafet ve kişisel eşya koymak için alacağım; laptop yok. 24 litre yeter mi dersiniz?
ikincisi de çok mu büyük?
nat geo'nunkiyle ilgili sitesinde de detaylı bilgi bulamadım, o yüzden kapasitesini bilemiyorum ama sanki o da küçük geldi.

 
Kesinlikle Decathlon'a bakın derim.


  • sbryldrm  (11.09.18 14:06:16) 
@sbryldrm, teşekkür ederim ama o tarz istemiyorum, örneklerdeki gibi daha günlük ve şık arayışım var.


  • Bruce  (11.09.18 14:07:31) 
Erkek adamın bu asortik çantalarla ne işi olur yahu. Alacan bi adidas nike falan sırt çantası boyutuna göre tamam. Bu benim görüşüm. Linkteki çantaların hiçbirini beğenmedim ayrıca.


  • bos gezenin bos ustasi  (11.09.18 14:07:57) 
erkek değilim ama en çok sonuncusunu yakıştırırdım bir erkeğe.


  • tabirimekruh  (11.09.18 14:13:06) 
eşyalar sığar mı sığmaz mı bilmiyorum ama tip olarak en iyisi nat geo bence.


  • Neill  (11.09.18 14:15:45) 
3. olsun keza ilk ikisi çok efemine geldi bana.


  • re noreno  (11.09.18 14:18:49) 
ulan gören de tüylü pembe çanta koyduk sanacak, ne abarttınız. feminen olduğunu düşünüyorsanız kadın takıcak gibi düşünün öyle seçin o zaman, ne diyim yani teallam.


  • Bruce  (11.09.18 14:24:18 ~ 14:46:35) 
kesinlikle üçüncü.


  • evde liyakat kalmamis  (11.09.18 15:18:50) 
3.


  • damla sakızlı dondurma  (11.09.18 15:20:05) 
1.çanta tamamen torba model. omuz askıları ince ve sırt desteği yok. laptop falan taşımaya uygun değil, kaldı ki içerisinde muhtemelen laptop için ayrı bir göz de yok. Bilgisayar ile birlikte diğer eşyların içinde çorba olur.Çok kullanışsız, direkt listeden çıkar.

2. Çanta laptop taşımaya daha uygun gibi dursa da onun da omuz askıları ince ve desteksiz. Bir yerden sonra özellikle tshirt ile kullanırken, omuzlarınızı keser. Bir de her ne kadar şık gibi dursa yandaki cayır cayır poliüretan malzeme bence ucuz duruyor.

3. Çanta içlerindeki en iyisi. ölçülerini vermişler, yaklaşık 30 litre civarı. her türlü eşya ve lap topunuzu rahat rahat alır.

Alternatif;

Decathlonun elemişsiniz ama aşaıdaki 20 lt çanta ile her işinizi görürsünüz. Kaldı ki öyle dağcı çantası gibi de değil. bir fiyat performans canavarı.

www.decathlon.com.tr

Ama aynı zamanda şık da olsun, daha cool dursun diyorsanız o zaman şuraya alalım;

www.beymen.com
  • thracia  (11.09.18 16:22:31 ~ 16:23:40) 
Ikinci çanta çok güzel bence. Ama sen ilkini yani siyahı al, lacivert her kıyafetle kullanılmaz.


  • perfectum  (11.09.18 17:25:53) 
Bu çantalar neden kötü onu da söyleyeyim sana.

Formal giyiniyorsan backpack kullanamazsın yok öyle bir dünya. Ne alırsan al bok gibi durur sırtında. Formal giyiniyorsan el çantası taşıyacaksın.

Ha yok casual giyiniyorsan zaten bu sırtındaki çanta(üstte verdiğin 3 link) yine götüm gibi duracak çünkü formal olmaya kasan son derece çirkin duran çantalar.

Her yola gelsin, güzel ve kaliteli olsun mu istiyorsun?
www.swissgear.com

Yok ben formal takılacam diyorsan Gucci'nin de LV'nin de erkek için el çantaları mevcut. Seçenek sınırsız, fiyat limiti yok bütçene göre bulur alırsın bi tane. Önerim de Guess marka olur kalite fiyat dengesi iyidir.
  • bos gezenin bos ustasi  (11.09.18 18:18:09) 
tavsiyeler için teşekkürler, belirli noktaları düzelteyim madem.
laptop koymayacağım, hatta laptop gözü olmayanları özellikle seçtim çünkü gereksiz yer tutacaktı. ayrıca formal kıyafetle de giymeyeceğim, işe giderken taşımak için değil 2-3 günlük seyahatlerde kıyafet koymak için arıyorum. çantayı götüreceğim yerlerde formal giyinmek zorun kalabiliyorum ama çantayla "kombinlemiyorum". herhangi bir kıyafetle de kombinlemeyeceğim, taşımam gerektiğinde ya da sağa sola koyduğumda spordan gelmiş görüntüsü olmasını istemiyorum. haliyle güzel ve zarif görünmesini istiyorum. gereksiz ip uzantıları, yandaki fileli cepler ya da düz memur ya da müdür yardımcısı çantalarını da istemiyorum.

herschel little america söylediklerime uyan bir model, en başta aklıma geldi ama o da herkeste var diye istemiyorum, en azından istemiyordum; biraz bakındım ki daha iyisini bulamayacağım o yüzden son araştırmalarımı yapıcam, bulamazsam ondan alıcam.
  • Bruce  (11.09.18 20:12:05) 
ilki çok kötü onu alma derim. 3. güzel bence ya da thracia'nın link verdiği herschel çok güzel.


  • şubatsonrası  (11.09.18 20:56:29) 
Bu üçünden biriyse 3. İlk ikisinin ağzı burnu kaymış affedersin.


  • wish i could find a way to disappear  (12.09.18 00:18:28) 
@bruce beklentilerine uygun knox studio'lar var, herschel'e gönlün kaymıyorsa eğer bir göz atabilirsin.


  • evde liyakat kalmamis  (12.09.18 10:15:12) 
Ben ilk ve üçüncüyü beğendim, ama bir tavsiye olarak Herschel çantalara da bakmanızı tavsiye ederim. Bu modelin orijinali onlar gibi bir şey. Erkekler için çok şık gri/siyah çantaları var bu model.
Ben de yeni aldım da o yüzden övüyorum herkese.

  • sopiro  (12.09.18 10:42:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.