[]

Evi temizlemeye gelen hanim evi temizlerken siz ne yapiyorsunuz?

Nasil uygun olur? Ona yardim etmeli miyim? Yoksa oturup televizyon izlesem ayip olur mu?




 
Dışarı çıkıyoruz


  • veritaslibertas  (11.09.18 13:33:12) 
Evde kişi olmasından hoslanmiyorlar.
Sanırım laf söz olur ya da taciz vs. gibi olaylar yaşanır düşüncesi ile.
Ben de bu yüzden taşınma hariç hiç temizlikçi cagirmadim.
Evde bir sürü özel eşya varken nasıl guveniliyor, guvenileni nasıl bulunuyor bilmiyorum.
  • yasasin yemek yemek  (11.09.18 13:35:26) 
özellikle haftaiçi çağırıyorum ben işteyken geliyor. ilk kez geliyorsa balkonda filan ayak altında olmamak iyi. Sonrakilerde ise direkt bi cafeye vs. gidip yalnız bırakmak iyidir.


  • lcha  (11.09.18 13:43:45) 
temizlediği odada bulunmuyorum. Onun dışında pcde takılmak tv izlemek falan gayet normal bence. evi boş bırakma taraftarı değilim nedense


  • alaimisema  (11.09.18 13:49:38) 
bence de yıllardır tanıdık biri değilse evi bırakıp gitmek doğru değil. başka odada durursun. benim annem toz alıyor, kirli suyu boşaltıp temiz su koymak vs gibi ufak tefek şeyler yapar. ha herkes yardımcı olmak zorunda da değil, başka odada takılmak yeterli.


  • Neill  (11.09.18 14:00:49) 
yardım etmene gerek yok, zaten hoşlanmıyorlar.
oturup tv izlemek de hoş kaçmaz.
eğer uzun süredir gelen birisiyse çıkın gidin evden.
yok yeniyse mutfakta ya da balkonda takılın.
  • teritori  (11.09.18 14:09:34) 
Annem onla beraber temizlik yapıyor genelde sonra da daha çok yoruldum diyor. anlamsız.


  • muslugubozukhayrat  (11.09.18 14:16:55) 
ben işte oluyorum. annem yakında oturduğu için kadınla o da geliyor. yemek falan yapıyor çay demliyor. yalnızsan, kadını da çok tanımıyorsan ayak altında dolaşma git bir köşeye otur.


  • sir gawain  (11.09.18 14:28:20 ~ 14:29:31) 
Ben evdeysem başka bir odada vakit geçirmeyi tercih ediyorum. Öğlene doğru yemek hazirliyorum; arada su, içecek, atıştırmalık gibi şeyler götürüyorum. Öylelikle vakit geçiyor. Kitap okuduğum, televizyon izledigim filan da olmuştur. Sonuçta onlar işlerini yapıyor, biz evimizdeyiz. İşlerine karisilmasindan pek hoslanmiyorlar da zaten.


  • fraise  (11.09.18 15:31:47) 
Ben de gelen hanımı? temizliyorum.

Ayrı odada vakit geçiriyorum.
  • reyals  (12.09.18 17:20:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.