[]

kütüphanede bilgisayarla tek başına çalışanlar

Uzun süre çalışırken bilgisayarınızı bırakıp ihtiyaçlarınızı nasıl karşılıyorsunuz? Eşyalarımı birine emanet etmeye ya da bulunduğum yerde bırakmaya çekiniyorum. Ben mi fazla güvensizim acaba? Tüm eşyalarımı alıp yerimden kalkmak durumunda kalıyorum. Bu da tekrar yerleşme demek oluyor, fokus ve zaman kaybı oluyor. Siz ne durumdasınız?




 
ben starbucks'ta bile bırakıp gidiyorum çoğu zaman. yakınımda biri varsa ondan rica ederim bakar mısınız diye. kimse yoksa da bırakıp giderim, zaten en fazla 10 dakikada geri geliyorum.


  • yeteramadenedimherseyi  (07.09.18 12:41:04) 
güvenmek içi boş bir yöntem.
her türlü götürürler sizin malları.
hırsızlar her yerde.
  • işimdeyim gücümdeyim  (07.09.18 13:00:27) 
guvenmiyorum.
laptop varsa alirim.

  • cedex  (07.09.18 13:14:17) 
Ben senelerdir birakip gidiyorum. Milli Kütüphane, üniversite kütüphaneleri, vakif kutuphaneleri, kahveci... Günde 3 lt su iciyorum. Her tuvalete gittigimde kilitli dolaba kaldirsam esyalarimi, zaten vaktimin yarisi gidecek.

Mac´im falan yok. Bir korkum da yok. 5 senelik bilgisayar, agzi burnu yamulmus, yuz tane sticker var üstünde. Kim ne yapsin... Bir de icerige ulasmalarindan korkum yok. Soyle ki usb-stick de dosyalar da sifrelenmis.
  • buf-e kür  (07.09.18 13:20:37 ~ 13:22:07) 
Kamera var her yerde


  • coca cola  (07.09.18 15:31:18) 
Mac veya Monster falan olsa çekinirdim herhalde ama eski bir laptop olduğu için çay içeceksem bırakıp gidiyorum, çıkanları kontrol etmeye çalışıyorum (gerçi çantasına koysa nerden bilcen). Yemek yemeye gidiyorsam yanıma alıyorum, kitap ve defterlerimi açık bırakıp gidiyorum. Yer işgalini içime sinmeyerek yaptığım için en geç yarım saatte geliyorum. İşim daha uzunsa her şeyimi yanıma alıyorum ki sirkülasyona daha fazla zarar vermeyeyim.


  • le jeune turc  (07.09.18 17:37:26) 
Minimum duzeyde iciyorum. Kalkmam gerektiginde onemli esyalari yanima aliyorum.


  • superfluid  (07.09.18 19:14:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.