[]

Diyetisyenler hakkında

Şimdi ben iyice kilo aldım bu aralar. BKI 42 olmuş durumda. Geçen tahlil yaptırdım karaciğer büyümesi başlamış bende. Şimdi ben epey telaşlandım. Diyetisyene gideyim diyorum.

Gitmeliyim değil mi ? Kendi kendime bu işi çözmek zor gibi.
Diyetisyeninin iyisi kötüsü var mı ? neye dikkat etmeliyim ?
Devlet hastanesindekiler çok sallamıyormuş eline liste verip yolluyormuş
Özelde bu işin ücreti nedir ? Hangi fiyata kadar normal hangi fiyattan sonra pahalı bilemiyorum.
Antalya'da tavsiyesi olan var mı ?
Yada bu konuda tecrübesi olan ?

Ayrıca spor salonuna da yazılmak lazım sanırım. Orada ben kilo vermek istiyorum desem bana uygun program yaparlar mı?
MacFit bu işi ücretli yapıyormuş sanırım.
Yine bu konuda bilgisi tecrübesi olan paylaşabilir mi ?

Sanırım artık "az ye zayıflarsın" kısmını geçtik iş sağlık sorunu boyutunu aldı.

Korkuyorum :/ Yardım edin :(

 
Doktor takvimi veya tavsiye ediyorumdan çevredeki diyetisyenlerle ilgili yorum bulabilirsin.5-10 kilo olsa kendin halletmeye çalış dicem ama bu durumda diyetisyenlerle calissan iyi olur.


  • ırene adler  (06.09.18 12:48:49) 
Bki oldukça yüksek. Şu durumda bilincsizce spora baslama bence.

Diyetisyene ihtiyacın var kesinlikle. Eğer maddi olarak uygun degilsen devlet hastanelerini dene önce. Memnun kalmazsan ozele gecersin mecbur.
  • havada bulut  (06.09.18 13:28:37) 
Ozele gitmenize gerek yok doktora gidin diyetisyene yonlendirsin, belli tahlilleri de yapsin eger anadolu yakasindaysaniz diyetisyen onerebilirim.
Ama mutllaka diyetisyene gidin.

  • eipcack  (06.09.18 13:40:00) 
Sanırım diyetisyen şart. İyisi kötüsü bence kesinlikle var.
Ben de uzaktan hizmet alarak kilo vermiştim. Benim gittiğim diyetisyen şöyle bir video ile YouTube a atılmış.
youtu.be

Eğer ilgilenirsen mesaj at bana iletişim bilgilerini paylaşayım fiyat konusunda piyasaya göre daha iyi durumda, yardımcı olacağını da düşünüyorum ama emin değilim tabi :)
  • bokmuhendisi  (06.09.18 13:50:24) 
antalya'da, kumluca tarafında bir diyetisyen var. ismi halime galiba ama soyadını bilmiyorum
bir arkadaşıma belki 40 kilo verdirdi ama pek samimi olduğum bir insan değil ben de feysten kızın paylaştıklarını gördüğüm kadarıyla biliyorum.

  • wishmaythşngs  (06.09.18 16:51:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.