[]

sosyal medya ile sevgilisini sıkıştıran kız hikayesi

ya sözlükte ya twitterda okumuştum. epey bir anahtar kelimesi yaptım ama google ile bulamadım.

bir kız vardı. instagramda sevgilisinin fotolarını beğenen bir kız dikkatini çekiyor. sonra foursquareden sevgilisinin check-in yaptığı yere bakıyor, aynı gün orada check-in yapan kızı buluyor vs vs. diye dedektiflik hikayesi gibi bir şeydi. hatırlayan ya da link verebilecek var mı?

teşekkür ederim.

 
  • rahip janick  (31.08.18 10:08:17) 
Hicbir sey anlamadim, bir ustteki entry'deki kadin degil ki erkek? Bahsettigin nasil bu entry oluyor?


  • perfectum  (31.08.18 10:13:36) 
hush'un bahsettigi janick'in dedigi entry. hush tam hatirlamamis.


  • fakyoras  (31.08.18 10:15:25 ~ 10:24:20) 
@perfectum, zaten doğru hatırlamış olsa rahatça bulabilirdi. Genel hatlarıyla (kısmen) hatırlamış sadece.

şu kısım: "sonra foursquareden sevgilisinin check-in yaptığı yere bakıyor, aynı gün orada check-in yapan kızı buluyor vs vs. diye dedektiflik hikayesi gibi bir şeydi."
  • rahip janick  (31.08.18 10:27:24) 
@rahip janick Anladim. Bu hikaye gercek mi bu arada?


  • perfectum  (31.08.18 11:09:01) 
bir şey söyleyeceim, benim okuduğum hikayenin sonunda kız çocuğa "Enis o kız kim?" diye soruyordu sanki. ya da ben tamamen hayallendim.


  • hushhush  (31.08.18 11:54:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.