[]

Motosiklet yol arkadaşlığı arayışı

Kısa seyahatler olsun, daha uzun etkinlikler olsun, birlikte program yapabilecegim insanları nereden bulabilirim bilmiyorum. Dev organizasyonlara katılmak istemiyorum. Milletin garip tripleriyle uğraşma düşüncesi hoşuma gitmiyor. Istiyorum ki 2-3 kişi kafa dengi bir grubum olsun. Iş yerinde veya mevcut arkadaşlarım içinde kimse motosiklet kullanmıyor. Ara sıra hafif arazi, kamp falan da yapmak istiyorum ama tek kişi yapmak fazla riskli.

edit:
İstanbul'dayım. 34 yaşında mimarim. Neredeyse 10 senedir trafikteyim ama seyahat ve hafif araziye girmeye falan yeni yeni başladım. Haftasonu belgrad ormanına gidip falan pratik yapıyorum ama daha fazlasına tek başıma girisemiyorum. Yolda ve trafikte tedbirli kullanmayı seviyorum. Liseden biraz dağ, trekking tecrubem var. Kullandığım motosiklet Ducati desert sled. Orta siklet adv diyebiliriz yani.

Mesela haftasonu Uludağ, Gökçeada, vs.. kaçıp bir gece kamp yapıp dönmek gibi şeyler yapmak istiyorum.

 
sozluk hesabin varsa eksiteker var


  • fakyoras  (30.08.18 21:09:13) 
Sözlük hesabım yok maalesef.


  • chavezding  (30.08.18 21:10:45) 
hangi il-yaş-ne tür bir motor sahibisin gibi bilgiler kafa dengi birini bulman için bir ön adım olabilir. istersen biraz detay ver.

bazen 1-2 günlük yakın yerlere kamp bahanesiyle kaçıyorum tabi asıl huzur yol ve sonrasındaki dinginlik. biraz bahsettiklerine yakın. iletişimde kalabiliriz.
  • Hendrix'e tapan adam  (30.08.18 21:33:00 ~ 21:35:26) 
Haberleşelim diyecektim ama benim kampa falan çok vaktim olmuyor. Daha çok sağı solu görmeli biralı günlük geziler seviyorum. Yalnız o ne güzel motormuş bir tur versene.


  • yakuza123  (31.08.18 01:39:36) 
İnstagramdan facebooktan filan bu tür gruplar bulabilirsin, facebook bu tür gruplarla dolu ama sanırım kalabalık sevmiyorsunuz.

Bu yüzden sizin gib az kişilik gruplardan hoşlanan birilerini bulmak için bu tür grupları denemelisin.

5 sene önce kadar ciddi kros yapıyorduk dağ tepe kan ter içinde kalıyorduk, zevklidir.

Ama yanlız yapmayın, ters bir pozisyonda düşerseniz kalkamayabilirsiniz.

Aslında duyuruda da var motorcular, belki buradan bir grup da yapabiliriz?
  • John Bloor  (31.08.18 12:47:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.