[]

Uyusturmadan diş dolgusu?

Yapılır mı? Bana yaptılar da. Güvendiğim yillardir da tanidigim bir disci. Temizledi once, sonra da dolgu yapti. Tuhaf bir durum mu normal mi?




 
Dolgu için uyuşturmaya gerek yok ki.


  • caletti  (29.08.18 11:45:28) 
Yerine göre gayet normal. Uyuşturarak yaptıkları da oluyor. Acıyacak bir yerdeyse uyuşturup yapıyorlar genelde, yoksa tercih etmiyorlar.


  • windowsguvenlikduvari  (29.08.18 11:47:18) 
Hasta hassassa uyuşturabilir . Ben mesela öğürüyorum diye dile doğru taktığı suyu istemiyorum :)


  • vasilias  (29.08.18 12:00:20) 
Hassasiyet olmadigi surece uyusturulmaz benim bildigim.


  • kuehles blondes  (29.08.18 12:07:59) 
Çürük derin değilse uyuşturulmaz genel olarak. Hastaya da bağlı tabi.


  • thewhitewolf  (29.08.18 12:20:05) 
aslında çoğu zaman uyuşturmamak tercih sebebidir. orta derinlikli çürüklerde hasta tepkisine göre çürük/dolgu derinliği hakkında daha sağlam geri dönüş alırsınız, belki ek tedavi vb uygulamaya karar verirsiniz. ancak genelde hasta anksiyetesi sebebiyle rahatlatmak için derin olmayan çürüklerde de uygulanır. (diş canlı ise) derin çürüklerde zaten uygulanmak zorunda yoksa kıvranırsınız.


  • partydisaster  (29.08.18 12:37:54) 
eğer çürük derin olsaydı acıdan kafayı yerdin. basit bir çürükmüş demek ki. benim tüm dolgular uyuşturucu ile oldu.


  • tabudeviren  (29.08.18 12:42:54) 
hic uyusturtmadim, gayet normal


  • try again fail again fail better  (29.08.18 13:02:14) 
bana da yaptılar bi sefer. daha iyi bence.


  • lcha  (29.08.18 14:10:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.