[]

Whatsapp'ı silsem

Ve geri yüklesem,
- bulunduğum gruplardan çıkar mıyım?
- sohbetlerimdeki medyalar silinir mi?


 
ios için;

gruplardan çıkmazsın ama gruplardaki tüm yazışmalar medya vs üf olur.

aynı şey sohbetler için de geçerli.

tekrar kurduktan sonra icloud'da whatsapp yedeğin varsa ordan tekrar indirebilirsin tahminimce.

android'ten emin değilim.
  • washe  (25.08.18 10:31:04) 
ios için sormuştum, teşekkürler.
Şunun için sordum aslında, whatsapp güncelleyemiyorum çünkü apple kullanıcı adı olarak telefonda daha önceden kullanılan apple kul.adının şifresini istiyor, güncel kullandığım kullanıcı adı çıkmıyor. Başka yapabileceğim bir seçenek var mıdır?
(Diğer uyg güncellemelerimde gayet güncel apple kimliğim çıkıyor)
  • archery  (25.08.18 10:40:03 ~ 10:45:42) 
Silip yeni hesapla yüklemekten başka seçeneğin yok. Ama şöyle bir handikap var. Yeni yüklediğinde eski whatsapp yedeklerine ulaşamayabilirsin. iCloud hesabını değiştiriyorsun çünkü.


  • himmet dayi  (25.08.18 15:27:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.