[]

Fikirlerinizi merak ediyorum

Eksi duyuruyu ikidir guzin abla gibi kullaniyorum ama surada www.eksiduyuru.com bahsettigim bir gönül işim vardı. Okumak istemeyenler için özetle staj yaptığım yerden birine daha önce hiç hissetmediğim duygular hissettim ama açılamadım.

Duyuruya çoğunlukla instagramdan ekle açıl gibi cevaplar geldi ama buna cesaret edemedim. Adim soyadim kartimda kocaman yazıyordu hoşlansa instagramdan bulur o istek gönderirdi diye düşünüyordum taki burada açılan adınızı googlea yazınca ne çıkıyor duyurusunu görene kadar... Benim adımla açılmış sadece instagram hesabim var ama o da çıkmıyor. Arkadasimin fake hesabindan instagram uzerinde adımı soyadımı aradigimizda da bir şey cikmiyor. Bundan dolayı minicik bir umutlandım acaba arayıp da bulamadi mi diye. Bir de şöyle bir durum var 21 yaşındayım ama çalıştığım yerde son haftaya kadar herkes beni lise stajyeri sanıyormuş :( yaşımı biraz küçük gösteriyorum sanirim hani arada göz göze geliyorduk ama o da lise stajyeri olduğumu düşünüp yaşım küçük diye adım atmamış olabilir mi?

Kafam çok karışık ve ona karşı özgüvenim çok düşük duyumda. O gerçekten cok iyi biri yazdığımda kesinlikle dalga geçecek bir tip falan değil oldukça güleryüzlü ve anlayışlı efendi adam dediğimiz tiplerden. İlgi delisi bir insan da degil sadece instagram ve linkedin kullanıyor. Instagramı da gizli arkadaşım fake hesabından istek göndererek kalenin içine girmeye çalıştı ama kabul etmiyor. Bunlar ona yazmam cesaret veriyor fakat bir yandan da seneye aynı yerde staj yapma ihtimalim var reddederse yuzyuze gelemem heralde. Bu konularda çok atilgan biri degilim. Googleda forumlarda falan derdime care aramaya calistim ama en son kendimi ask buyucusu sitelerinde bulunca burada daha akli selim insanlar olduguna karar verip size danismak istedim.

Ey duyurunun kızları bu durumda siz olsanız ne yapardiniz?
Ve erkekler, sizin karşınızda bu durumdaki bir kız olsa, size nasıl yaklaşsa onu ciddiye alırdınız?

 
Kız biraz daha girişimci olursa ciddiye alabilirim. O sizden hoşlanmıyor ki. Siz ondan hoşlanıyorsunuz. Sizin onun ilgisini çekmeniz gerekiyor. O sizi bulsun diye beklerseniz daha çok beklersiniz.


  • dissendium  (20.08.18 18:24:40) 
"hoşlansa instagramdan bulur o istek gönderirdi".

Ya o da ayni seyi dusunduyse? Dusunmemis olsa, o an dikkatini cekmemis olsaniz bile ekleyince dikkatini cekeceksiniz. Fake'lerle falan ugrasmaya ne gerek var. Derdiniz belli, madem hoslandiniz, yavsayin; olursa olur, olmazsa olmaz. Uzak durarak olmayacagi daha kesin. Stajiniz bitmediyse yuz yuze yavsayin. Illa "Hoslandim, beraber olalim mi" demenize gerek yok. "Merhaba, nasilsin"dan baslayip muhabbet ederek ilerleyin. Stajiniz bittiyse sadece bir eklemeyle "Sana asigim" mesaji vermezsiniz; herkes herkesi ekliyor. Oradan yavas yavas yuruyun. Turkan Soray, Filiz Akin filmi gibi agirdan alirsaniz cok beklersiniz.
  • aychovsky  (20.08.18 18:39:46 ~ 18:40:14) 
Kimsenin bakmayacağı bi tip değilsen eğer şansın yüksek. Yaşın ne kadar küçük görünüyor bilmiyorum ama yaş farkı bariz belli, dışarıdan bakan için "çocuklarla mı takılıyormuş bu" denecek kadarsa eğer şansın olmayabilir. Bu durumu itibar meselesi görüyorsa o da..

Bence sen hiç kurcalama takip isteği gönder. Senle olmayacaksa da hoşuna gidecektir. Düşündüğün kadar karmaşık değil yap gitsin.
  • IncredibleMau  (20.08.18 18:44:06) 
Bir üstteki duyurunun tam aksini demeye geldim. Kadınlardan daha sabırsız olmayan erkekler de var. Staj yapıp sonra çalışan olduğum yerde birinden etkilendim ben belli ettikçe o da etti ben etmesem hayatta etmezdi çünkü ya rahatsız ediyorsam vs vs gibi şeyler düşünüyormuş bunu biliyorum çünkü altı yıldır sevgiliyiz :) ama benim girişken tavrım olmasa olmazdı yani eminim. Seneye staj yapacak olman sonucu değiştirmesin ekle bence onu instadan ve birkaç adım at buna rağmen gelmiyorsa orda bırak. Seneye de git yap stajını bunda utanılacak ne var? Hoşlandım olmadıysa olmadı bundan daha doğal bir şey yok. Kendine güven ;)


  • eksi sozlugun tatli insani  (20.08.18 19:40:58) 
@dissendium aşırı mantıklı ama iste o ozguveni kendimde bulabilem :(

@aychovsky şu herkes herkesi ekliyor olayı gerçekten doğru mu? Ben universitedeki sinifimdan olan insanlara bile onlar istek göndermedikçe ya da çok samimiyetimiz olmadıkça istek gondermiyorum. Galiba bu yüzdensadece 96 takipcim var :D

@IncredibleMau yok yahu o kadar da küçük görünmüyorum boyum 160 biraz da spor takilip az makyaj yapiyorum calisirken rahat olmak için o yüzden boyle bi algi olusmus olabilir.

@sparky ben de bundan korkuyorum belirsizlikte ihtimallerle yasamak tamamen olmama ihtimalinden daha iyi geliyor.

@eksi sozlugun siz yuzyuzeyken de biraz belli etmissiniz sanirim ben sadece günaydın dediginde günaydın dedim bir kere de mutfakta çubuk kraker uzattım mutfakta alir misiniz diye ki o tam bir rezillikti :( sonunuzun mutlu olmasina cok sevindim ama.


Tum cevap veren arkadaslara cok tesekkur ediyorum mesaj atma olayına biraz daha sicak bakiyorum artik. Bir kac ay bekleyip masaj atsam daha iyi olur degil mi? Hem kendimi test ederim hem de bir heves hoslanip yazmisim gibi degil de baya ciddi düşünüyormuşum mesajini veririm karşı tarafa.
  • ceann deas  (20.08.18 20:32:38) 
@ceann deas Benim Instagram'im bile yok aslinda :) ama Facebook'um var, herkesle eklesip duruyorum. Isyerinin bir kere gordugum eski calisanindan eskiden oturdugum apartmanin eski kapicisina, su andaki isyerimin fotokopicisine kadar ekli. Bu dedigim teklifler onlardan geldi ama benim de oyle "Taniyorum ben bunu, o zaman ekleyeyim" dedigim cok kisi olmustur. Cevremdeki kullananlar da eklesip duruyor surekli, pek bir "Eklesem mi, eklemesem mi" tedirginligi gormedim.


  • aychovsky  (20.08.18 21:10:05 ~ 21:11:21) 
Hoşlandıysan kendini göstermekten neden çekiniyorsun ki? Böyle hiçbişey yapmayarak, köşede saklanarak seni farketmesini ve sana aşık olmasını beklemek ne kadar doğru sence? Bunu yapma :)
Bi istek göndereceksin çok bişey değil, evlenme teklif et demiyoruz sana. Ekle ve biraz sıcak ol. Efendi adamları ancak atak olarak kafalayabilirsin. Yukarıda da söyleyenler olmuş, küçücük stajyere yazdı/asıldı/ava çıktı vb. söylemlerden çekinir öyle yerlerde erkekler. Ama sen atak olursan, biraz iş biraz arkadaşlık gibi ortak şeylerinizi bulmaya çalışıp muhabbeti yürütürsen seni başbaşa bir yere davet edebilir. Bu daveti almak 1-2 ay sürebilir.
Sen napabilirsin mesela işinizle alakalı bişeyleri ona gönderebilirsin bilgi paylaşımı yapıyormuş gibi. Yine işinizle alakalı bi film tavsiyesi vs. bunları yapabilirsin. Muhabbeti sen kurup yürüteceksin, bu adam efendi adam senin baskın olman gerekiyor, muhabbetin akmasına fırsat veriyosa bişeyler yolunda demektir. Fırsat vermiyosa da onun gözlerinin önünde bi başkasını bulursun :)
  • megalomaniac  (20.08.18 23:30:10) 
Birkaç ay falan bekleme, saçmalama :) hemen ekle, biraz bekle, beğeni vs. gelirse rahatça mesaj atabilirsin.


  • megalomaniac  (20.08.18 23:42:51) 
bence cesaretini toplamali ve yarin bi bayram mesaji gondermelisin. kotu bir sey yapmiyorsun ki! son derece insani bir durum.

hadi hayirli olsun.
  • Leonardo~Da~Vinci  (21.08.18 00:00:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.