6 haftadır sadece günaydın merhaba afiyet olsun dediğimiz, ara ara bakışlarını yakaladığım birine aşık oldum. Daha önce sevgililerim oldu ama hicbirinde böyle hissetmedim sanki beklediğim erkek oymuş, beni tamamlayacak tek insan oymuş gibi ama tamamlamayı geçtim birbirimizden öyle farklıyız ki... Kendimi ona karşı hep ezik hissediyorum. Sanki o büyük bir holdingin sahibi bense cingene mahallesinin gülü. Aslında öyle degil aramızda sadece 4 yaş var ve onun 2 ay önce girdiği sirkette ben staj yapiyorum ama öyle gibi de işte anlatamadığım saçma sapan bir durum. Bütün özgüvenim bütün o duygularim beni değil ben onları yönetirim havalarım söndü. Bu cuma son günüm. Hayatım boyunca onu bir daha göremeyeceğim düşüncesi kaç gündür öyle canımı acıtıyor ki normalde duygusal şarkıları şiirleri gereksiz bulan ben unutursun için yana yana dinleme seviyesindeyim. Nasıl geçecek bu günler?




 

staj bitmeden instagram'dan ekle, bittikten sonra da yaz. "ben senden çok hoşlandım ama staj sırasında söylemek istemedim etik olmaz diye, nasıl olsa artık şirketle bir ilişiğim kalmadı, seni de bir daha göremeyeceğim; içimde kalmasın diye söylemek istedim" de. kaybedecek bir şeyin yok, belki de olur bişeyler hemen küçük emrah'a bağlamaya gerek yok.

Bruce

o kadar da imkansız değilmiş. gayet oluru var. bir bahaneyle telefon numarasını al. iş hakkında referans gösterebilirim seni de, veya o tarz bir bahane. sonra telefondam biraz yoklarsın, isteği varsa, muhabbet ilerlerse olur. ama İnstagram, telefon, her neyse al işte. olmayacaksa bile içinde kalmaz.

Neill

Oluru bayaa var bence... Aman reelde yanına gideceksen son güne bırakma, adamın hastalanacağı tutar üzülürsün.

lata

Bu ekleme olayını bir tek ben bu kadar gurur yapıyorum sanirim. Ekleyince cok asiri sulanmış gibi gorunurum diyordum :(

ceann deas

onunla beraber 2-3 kişiyi daha ekle kadınlı erkekli, network yaptığını düşünecektir. ola ki iş ortamında derse beni eklemiş asılıyor galiba iğrenç ırz düşmanı diye, öbürleri beni de eklemiş der; içi rahatlar.

Bruce

sen o çocukla devam etceksin, evlenceksiniz. sonra ben ne bok yedim diiceksin. bu sarmala girmeden hayatına bak arkadaş.

omembo

Erkek singlesa senin iş %80 olur bacım. Staj bitmeden yardır, birlikte fotokopi çekersiniz asdfg.

datnet

duygu ile hareket etmeyin ve de karar vermeyin. bu bir.

ikincisi, cok mutlu veya mutlu iken ve de kizgin iken, ki bunlar duygu oluyor yukaridaki cumlemin tekarini yapiyorum ama olsun, karar vermeyin, soz vermeyin. bu da iki.

ask gelip gecer. bosver.

Leonardo~Da~Vinci

Bittin sen.

[GODDARD]

Emaille haftasonu kahve icmeye davet et

hot potato

Bence ekle zarari yok, bakarsin once o bile yazabilir.
Bir kere bana da boyle oldu, ilk goruste olanlar tam tanimadan yani genelde fos cikiyo. Belki bu farklidir onu da sen gorucen, bol sans.

bugun hava gunluk gureslik

Büyüyünce geçer demek istedim

lcha
1

mobil görünümden çık