[]

20-25 derece ne kadar sıcak demek? Ne giymeli?

selamlar,

1 hafta kadar 20-25 derece sıcaklıktaki şehirlerde bulunacağım.
Bu sıcak mı demek soğum mu demek?

Tişört-şort-terlik gitmeyi planlıyordum aslında.

Kot-hırka-ceket gibisinden şeylere gerek var mı yani? Ne götüreyim? Çok eşya taşımak istemiyorum çantam küçük.
:/

Teşekkürler...


Edit: Lokasyon baltık ülkeleri.

 
t-shirt ağırlıklı ama gerekli durumlarda üzerine giyebileceğin ince bir hırka veya gömlek.


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (15.08.18 22:28:23 ~ 22:28:35) 
gündüz üşütmez ama gece soğuk olabilir.


  • yeteramadenedimherseyi  (15.08.18 22:29:15) 
lokasyon önemli burası gündüz 35 derece, gece 20 ama her gece çiğ düşer 15 dakka duramazsın dışarıda üstünde bişey olmadan, rüzgar da eser tabi, yorganla yatarsın geceleri, bazı yerlerde daha da düşer bu gece sıcaklığı.

kısaca lokasyon önemli.
  • killerbee  (15.08.18 22:30:32) 
kisiye gore degisiri 20derece ustu benim icin t-shirt demektir. kimisi 25-26 derecede uzun kollu giyinir. ustune ruzgarlik vs alir.


  • crucio  (15.08.18 23:11:52) 
Bir ince hirka bir de kot ceket tarzi birşey al. Mutlaka bir kapali spor ayakkabi da getir.


  • havada bulut  (16.08.18 00:18:58) 
Pantolon, tişört, fermuarlı kapüşonlu sweater. Rüzgarlıysa da windjacket denenlerden. Yağmurluysa da waterproof tip ayakkabılar ve yağmurluk ya da şemsiye.


  • bos gezenin bos ustasi  (16.08.18 06:56:00) 
20-25 bahar havası demek. Tişört-şort ve spor ayakkabı/ timberland gibi bir şey demek akşamları üzerine bir sweatshirt almak demek. Bir kot pantolon hayatınızı kurtarabilir. 20 derece üşütebilir


  • SiyamkedisiZorro  (16.08.18 09:12:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.