[]

Bacakta taş parçası

>> 8 yaşındayken arabanın altında kalmıştım. Bacağım(dizin yan tarafı) yara olmuştu ve ben çok ağladığım için düzgün müdahale edemediler sanırım. O kısımda ufak bi taş parçası kaldı derinin içinde.

>>İlk yıllarda taş biraz hissediliyordu yukardan deriye dokununca ve ufak bi karaltı vardı orda. Şu an taşı hissedemiyorum fakat karaltı hala var. Bi tanıdığa bahsetmiştim geçen ''hemen aldır onu, yürümüştür o taş vücutta'' dedi.


>Böyle bir şey olabilir mi? Bana hala oralarda ama derinlere indi gibi geliyor. 20 yıldan fazla oldu. Aldırsam mı acaba?

 
Bir doktor,
bir röntgen,
muhtemelen diş çektirmekten daha basit bir operasyon
ve bir anda kafadaki bütün soruların uçup gitmesi
  • oguz altun  (15.08.18 11:56:02) 
vucüttaki yabancı maddeler gerçekten ilerleyebiliyor. mesela ağzınızda kırılan bir iğne kafanızın arkasında çıkabilir. aynı şekilde ufak taş parçasıda vucudunuzda ilerlemiş olabilir ama nereye hiç bir fikrim yok. denildiği gibi bir adet röntgen her şeyi çözecektir.


  • neverlose  (15.08.18 12:06:49) 
yabancı cisim ilerleyebiliyor evet. bir arkadaşımın sırtından toplu iğne aldılar yıllar önce.


  • veritaslibertas  (15.08.18 12:11:02 ~ 12:11:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.