[]

apple ip6'dan desteğini ne zaman çeker?

İp6 alacağım. Bu telefondan apple desteğini çeker mi? Whatsapp ve uygulamalar kullanılamaz hale gelir mi? Özellikle facetime desteği gider mi? Kaygılıyım duyuru. Bir yol gösteriverin.




 
En az 3-4 senesi var bence


  • Delay Fuze  (13.08.18 21:47:06) 
@Delay Fuze peki uygulamalar kullanışsız hale gelir mi? yoksa sadece yazılım desteğini mi kaldırırlar?


  • iddaaci  (13.08.18 21:49:48) 
ios 12 5s ve üzerine gelecek.

ios 13 6'ya gelir gibi duruyor ama yine de belli olmaz ama ios 14'ün geleceğini hiç sanmıyorum.

3-4 senesi kesinlikle yok. taş çatlasa 2 sene.

uygulamaların kullanışsız hale gelmesi çok genel. atıyorum, şu an instagram ios 9+ üzerinde çalışıyor ve buna karar veren instagram. ios 9 altında da instagram çalışıyor hala ama yeni gelen özellikler muhtemelen eklenmeyecek, yani hala insagramı ios 7-8 kullanan bi iphone 4s'te de kullanabilirsin. sana kullanışsız gelir başkasına kullanışlı.
  • washe  (13.08.18 22:10:06) 
3-4 senesi kesinlikle yok +1
Uzun vadeli düşünüyorsanız almayın bence.

  • bir fincan kahve ile film izlemek  (13.08.18 22:29:03) 
6S kullanıyorum. Her işimi görür gibi geliyor. Eşimde 6 var. Artık iyice yavaşladı. Bizim evdeki son senesi diyebilirim.


  • zombi  (14.08.18 08:46:55) 
Washe ve bir fincan kahve daha haklı gibi. 3-4 sene abartı olmuş. 5s’in bi üst modeli sonuçta. Ama uygulamarın tüm özelliklerini kullanmıyosan 3-4 sene götürebilir tabii.

Ben iphone 6 almazdım. Se bile daha mantıklı
  • Delay Fuze  (14.08.18 09:18:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.