[]

mallık seviyem 10 üzerinden kaç?

birkaç gün önce köpeğimle akşam gezmesine çıktık. parkta gezdiğimiz sırada bizim ufaklığı sevmek üzere bir hatun kişisi geldi. sıcakkanlı, hoş muhabbet, bi o kadar da alımlı biriydi. yarım saat kadar sohbet ettik. misafir olarak burda olduğunu, memleketine döneceğini söyledi. hoş bir hanımdı ve onun da benden hoşlandığını düşündüm. konuştuğum sırada bakışları anlamlıydı, gözlerimin içine bakıyordu. belki de yanılıyorumdur ama onun da benden hoşlandığını hissettim.


derken karşıdan abisi ya da akrabası olduğunu tahmin ettiğim biri bize doğru yaklaştı. hatun gerildi bi anda, benim gitmem gerek dedi pat diye gitti. o gidince ben de gezmeye devam ediyordum ki çok geçmeden geri geldiğini farkettim ama ben de uzaklaşmıştım bu arada. yaklaşıp gidiyor musun diye sordu. ben de ağır bir mal olarak evet gidiyorum görüşürüz:) dedim ve gittim. halbuki gitmeden önce bisiklet kiralasak gezsek falan diye aklımdan geçiriyordum. birbirimizi tanırdık böylece. ama gidiyorum dedim salak gibi. eminim gitme demek istedi aslında. birkaç gündür aynı saatte aynı yerde oluyorum ama yok yok yok. siz olsaydınız ne yapardınız? (bu arada ismini bile bilmiyorum. tek bildiğim memleketi, kedisi olduğu falan gibi işime yaramayacak bilgiler)

 
10/10
tecrübe konuşuyor.

  • lazpalle  (07.08.18 14:16:34) 
10 uzerinden 10. bir dahakine telafi edersin artik.


  • baldur2  (07.08.18 14:36:23) 
Cıvardaki veterinerlere sorabilirsin , alimli kedisi olan kadin müsteriniz var mi ? Ben de bir emanetini unuttu falan dersin.


  • güneyli çocuk  (07.08.18 15:08:38) 
On üzerinden 1000


  • lcha  (07.08.18 15:19:47) 
offf. çok malsın.


  • kitap arasında kalmış silgi tozu  (07.08.18 16:10:11) 
Herhangi bir derecelendirmeyle ölçülemeyecek kadar malsın bence.


  • veritaslibertas  (07.08.18 16:19:33) 
İstemsizce bu karikatür geldi aklıma;

i0.wp.com

- Gidiyor musun?
+ Gidiyorum (hay amk)
  • John Bloor  (07.08.18 16:46:01) 
10/10 keske olsen.


  • ubi dubium ibi libertas  (07.08.18 17:12:50) 
Bence de sağlam. Ne yapalım sonraki maçlara bakacaksın artık. Aklıma şunu getirdi: çocukken 5. sınıftayım, 23 nisan balosundayız, dans müziği çalıyor, çok güzel bir kız (ama öyle böyle değil) yanıma gelip dans edelim mi demişti de yok demiştim. O kadar beklemiyordum böyle bir teklifi ki mal gibi kalmıştım. 40 yaşına geldim travması hala geçmedi, hala hatırlıyorum dün gibi :) Neyse ki aklım başıma çabuk geldi, ulan ben ne .ok yedim deyip kız başkasıyla dans ederken danslarını kesip dans etmiştik. Bu yüzden dans ettiği çocuğun bedduası ile cehennemde yanacağımı düşünüyorum, o da ayrı.


  • puc  (07.08.18 17:27:01 ~ 17:34:34) 
henüz ölmedim yok mu vuran?


  • lionel andres  (07.08.18 17:42:28) 
yüreklere su serpme mode on-

her şey rahatsız edici derecede güzel gelişmiş. o gerginlik ve gidip geri gelme içime kurt düşürür arkadaş. organize bir işin içinden son anda kurtulmadığını gönül rahatlığıyla iddia edemezsin. hadi bu benim fesatlığım ve kıskançlığım; evlenip çocuk yaptınız. o çocuğa bu köpekli klişeli tanışma hikayesini anlatsan ''ya baba bizi mi koparıyon bırak makarayı, nasıl tanıştınız ciddi soruyorum'' diye çıkışır, öyle söyliyim.

yüreklere su serpme mode off-
  • onemoremile  (07.08.18 17:45:19) 
aynı ben, aynısı yaa, normal yani bana göre ama sen yine de beni örnek alma


  • selam  (07.08.18 18:40:24) 
bölgedeki instagram ve swarm postlarına bak. illaki bir yerde bulunduğu konumda bir resim yada checkin yapmıştır.

mallığına 9/10 kanka. 1 puanı da karşıdan gelen akrabası seni de tedirgin etmiş gibi geldiği için kırdım.

ha bu arada ben ne yapardıma gelirsek ben sormazdım hiçbirşeyini. ayak üstü muhabbet eder geçerdim. güzel ve alımlı hatunun illaki hayatında birileri vardır, uğraşmaya değmez.
  • false pretension  (07.08.18 18:46:58 ~ 18:48:38) 
dur ben sana moral vereyim;

belki de kız sadece muhabbet etmek istedi, sen kendi kafana göre "güldü kesin verecek" triplerine girdin. ne mal adammışs...........

hacı pardon yavv, istemeden oldu.
  • issiz karga  (07.08.18 19:19:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.