[]

2016 haziranda alınan Nike ayakkabı incelemeye gider mi?

Sb. Yanlardan patladı. Boyner’den almıştım acaba giderse de bişey çıkar mı?




 
kullanıcı hatası derler geri yollarlar hiç uğraşma.


  • yazar yazmaz yazan yazar  (06.08.18 08:26:59) 
hiç belli olmaz, uğraş. patlak halde giyemeyeceksin nasılsa, ver incelesinler. biraz vaktin varsa olumsuz dönerse tüketici hakem heyetine gidin.


  • kisa  (06.08.18 08:35:06) 
Boyner'de koşulsuz müşteri memnuniyeti var. incelemeye gider ancak bir sonuç alamazsınız. kesin bilgi.


  • suicides underground  (06.08.18 09:06:46) 
Memnuniyet adına alırlar, iki hafta mağazada bekletir.
"Olmuyor" diyerek size iade ederler.

  • teknikekip  (06.08.18 09:16:16) 
belli olmaz, şansınızı deneyin.


  • 111111  (06.08.18 12:08:33) 
Benim arkadaşımın boynerden aldığı aynı şekilde patlayan 1 aylık ayakkabıları elinde kalmıştı. Zaten yasal süresi de dolmuş.


  • mabesa  (06.08.18 14:26:26) 
boynerden bir ara mavi kot aldım, kot 2 ay sonra genişledi, boynere geri götürdüm dedim iadesini istiyorum, onlar biz incelemeye göndeririz gelen cevaba göre iade alır veya değişim yaparız dediler 10 gün sonra aradılar gelin alın diye gittim iade ve değişime red vermişler eyvallah dedim tamamdır ama inceleme raporunu istiyorum dedim tabi bunlar veremedi, vermeme nedenleri de kot pantolunu incelemeye filan göndermemelerinden kaynaklanıyor, orda güzel bir olay çıkardım sonra gittim sosyal medyalardan şikayet ettim bunları ertesi gün aradılar gelin dediler gittim kot pantolunu iade aldılar.


  • blue rebel motorcycle club  (06.08.18 15:44:05) 
Bu arada Boyner 2 yıllık “garanti” süresi dolduğu için ayakkabıyı almadı. Ekranları buna müsade etmiyormuş. Kendilerine yönlendiren Nike mağazası kendi deyimleriyle “başından savmak” için öyle demiş.


  • kumulatifvergimatrahi  (09.08.18 08:33:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.