[]

nasıl bir malım

eski duyurularımda konu tüm çıplaklığıyla yazıyor isteyen okuyabilir, okuyanlar için kısa özet evet kız hattını değiştirmiş ama bana sonra tekrar yolladı yeni numarasını, üstüne harika muhabbet ediyorduk aradım konuştuk vs, bir sabah mesajıma bakmadı görüldü oldu yazmadı , akşama doğru insta biosunda kalp nişan yüzüğü falan , bu nasıl bir mallık bu nasıl bir işbilmezlik, bir kızın benden hoşlanmadığını anlayabilmem için ne yapmam gerekiyor amk , yada nişan falan ne alaka hergün saatlerce konuştuğu birine aşk hayatını neden açmadı birgünde kimse nişanlanmaz, beni yedekte tuttu öbür erkek hızlı atak yapınca nişan mı geldi anlamadım ki amk , ben şu süreçte kesinlikle yazmayım mı ? bunlar abla kardeş hobi olarak nişan atan tipler o konuda güveniyorum .




 
Olayın iç yüzünü bilmiyoruz elbette ama madem öyle 'tipler', numarasını silip bir daha böyle tiplerle muhatap olmazsan sorunu kökünden çözersin.

Mal değilsin olur öyle, yaşam tam da bu tür şeyler işte.
  • biravekahve  (02.08.18 00:35:51 ~ 00:37:42) 
"bir kızın benden hoşlanmadığını anlayabilmem için ne yapmam gerekiyor" degil de "boyle kizlardan niye hoslaniyom amk" diye dusunmen lazim bence. bununla nisanlanan ya sen olsaydin?


  • robokot  (02.08.18 00:43:00) 
Yedekte tutma durumu bence de maalesef olmuş. Yazmamayı bırak, numarayı silmek daha dogru gibi. Hayat kısa, bir an önce önüne bakmak lazim.


  • ewereste  (02.08.18 00:44:38) 
Eğer ki aranızda bir flört durumu olduğunu düşünüyorsan sitemle durumu sorabilirsin sonra da bir daha konuşma ama


  • mabesa  (02.08.18 00:45:41) 
aramızda kesinlikle bir flört olayı oldu ama kızın hayata bakışı ile benimki çok farklı olduğu birde üstüne yakın akraba olmasından dolayı ben duygularımı net bir şekilde dile getirmedim , aslında oyaladım ve onun yanına gidene kadar onunla bir kez daha baş başa zaman geçirene kadarda oyalama planım vardı tutmadı , sonuçta muhafazakar ve ben değilim, iş ciddileşirse sonuca gitmek zorundasın aile baskısı vs, bende bi iki kere gördüğüm kıza km lerce uzaktayken açılamazdım, gerçi oyalama deil bu sonuçta güzel muhabbet ediyorduk , her mesaja cevap verip nişan günü basit bir napıosuna cevap vermemek ne bilim, bir daha hangi yüzle bana yazacak yada yüz yüze bakacağız, sonuçta kopmadık bilmiom çok basit düşünüo bu kızlar bazı şeyleri


  • docrivers  (02.08.18 00:56:43) 
Eğer kız sizin gibi tatlısu müslümanı değilse ateist olduğunuzu öğrendiği an evlilik mevzuu onun için kapanmıştır, ama inancını yaşamayan biriyse sizden fazlaca hoşlansaydı plansızlık vs takmaz ilginize cevap verirdi. Muhtemelen başka bir talibi çıktı, ölçtü biçti onu seçti, aşık olduğundan değil. Eğer aranızda ciddi evlilik mevzusu geçmiş sizin de ilginizden eminse bu olanlar nedir diye sorabilirsiniz, kimi aptal yerine koyuyor yani? Cevabı aldıktan sonra da engeli basın bitsin. Size umursuz bir yanıt verirse de tiksinirsiniz belki.


  • mslny  (02.08.18 00:56:49) 
Aslında karşımızdaki kişinin istemeyişini kabullenemiyoruz, kendimizce sorunlar,engeller üretiyoruz mesela; işte mesafe olmasaydı olurdu ya da ben açılamadım ondan olmadı gibisinden oysaki olacak bir şeyin önünde hiçbir engel duramaz.


  • biravekahve  (02.08.18 01:10:31) 
ben olmasın istiyorum zaten, sadece onun ilgisi benim ona ilgime verdiği tepkiler vs benim hoşuma gidiyordu, şuan üzgün ve yıkılmış değilim sadece onun bana hissettirdiği duyguyu kaybedişime isyanım , bir kez daha uzun uzun görüşsek gerçek hayatta aynı havayı solusak daha farklı olur ilerisi için onunla olur mu sorusuna cevabımı alırdım , aralığa kadar sürmedi işte biri çıktı karşısında , yada biri ile hep görüşüyordu ona rağmen benimle o şekilde yazışıyordu o sıkıntı yaratıyor kafamda , insanoğlu bencil işte bende kendi duygularımın refahı için yaşıyorum , benim yerime başkası olsa kızın o paslarına " kızım ben senden hoşlanıyorum" derdi , ben demedim korktum, haklı bir korkuydu , bahisimi duygusallığa değil rasyonalliğe oynadım ama kazandım mı kazanmadım mı bilmiyorum, belki de aralıkta berline kuzenin yanına giderken bunun da yanına uğrarım bir delilik yapıp.


  • docrivers  (02.08.18 01:38:36) 
limonlu kola güzel cevap


  • docrivers  (02.08.18 03:04:59) 
@robokot+1

ekmek çıkar diyorsan yaz yoksa uğraşma.
  • datnet  (02.08.18 08:25:17) 
"bir sabah mesajıma bakmadı görüldü oldu yazmadı"
"ben şu süreçte kesinlikle yazmayım mı ?"
Yani ne diyeyim:)
  • stavro  (02.08.18 08:31:09) 
sen ilgilendiğini belli edecek ataklar yaptın mı ? kızdan bu ataklara ne yanıt geldi ? kızın bana ilgisi olmadığını nasıl anlarım diyorsun. çok basit doğru zamanda tepkilerini ölçerek. seni ne kadar özlediği, önemsediği, merak ettiğine bakarak. ve gene doğru zamanda yaklaşmayı denersin bu fiziksel olur sözle niyetini belli etmek olur. bu durumda yakınlaşmıyor, olayı sürüncemeye sokuyor ise sana ilgisi yoktur. bu kadar basit.


  • orpheus  (02.08.18 08:47:55) 
Kızın çok büyük ihtimalle Türkiye'ye gelmeden de görüştüğü kişiler vardı ya da buraya geldiğinde senden başka da görüştüğü kişiler oldu. Kız sana bir şans vermiş, muhtemelen olur mu diye de düşündü. Senin dışındaki diğer ihtimal daha cazip gelmiş. Nişan olayından %100 eminsen hiç bulaşma artık. Kız nişanlanmış daha neyin peşinden gideceksin. Olur da kız yazarsa direkt konuyu aç, açıkça sor ne düşündüğünü. Neticede çat diye evlenme teklifi edecek değilsin. Bunun dışında bu kızla senin dünya görüşleriniz çok farklıydı sanırım, olmadığı da hayrına belki. Kafana çok takma.


  • elikası  (02.08.18 08:56:23) 
baya yedekte tutulmuşsun.. kıza hislerini söylemişsin sonuçta "aaa bilmiyordum" gibi bir durum söz konusu olmaz. Yoluna bakacaksın hocam, sil numarasını gitsin, başkalarını ara derim. Zaten sen ateistim diyorsun kızın başı kapalı bi yerde patlardınız öyle ya da böyle...


  • lcha  (02.08.18 09:53:56) 
Ben farkli bi noktayla ilgili bir sey soyleyecegim; nişan günü kimin mesaj attiginin bir önemi yok. O kosturmacada, yaninda nisanlanacagin kisi ve onun ya da kendi yakinlarin varken, belki telefonu devamli birine emanet edip duruyorken, mesaja yogunlasmak hele ki eskaza huzur kacirma ihtimali olan bir mesaji görmek, en en basta da oturup “birinci sirada olmayan” bir erkege mesaj atmak nisanlanan birinin derdi olmaz saniyorum. Yani nisan var diye yazmadi gibi bir “cirkinlik” oldgunu düşünüp o günku tavra ozel ofkelenmeyin, nisan gününe ozel bi durum degil bu.


  • her giriste sifresini unutan adam  (02.08.18 10:01:47) 
Bu muhafazakar çevrelerde evlenmek, fabrikasyon bi iş gibidir. Ben önceki duyuruda da bunları düşündüm ama şimdi ortaya koyuyorum artık.
Kızı seninle görüştürdükleri süreçte muhtemelen 5-10 kadar kişiyle buluşturdular. Her gün biriyle oturdu yedi içti vakit geçirdi. Pazardan meyve seçer gibi.
Zaten muhafazakar ailesi olan bi kızın, çat diye seninle bütün günü birlikte geçirmesi, bi anda bu kadar vakit ayırabilmesi saçma değil mi? Normalde o tarz insanları yemeğe götürmek bile meseledir, her şeyi kasar, 2-3 yemekten sonra da evlenmenizi beklerler. Burada ailesi planladığı için kız hemen tamam olur diye atlatabiliyor, sonra da akşam gelip her erkekle ilgili tek tek rapor veriyor aileye. Çok çirkin işler :(
O buluştuklarından biri muhtemelen daha zengin çıktı, ailesi daha çok onayladı, bu da ailem onu seçtiyse benim için o daha doğru olacaktır dedi(zaten bu parolayla yola çıkmıştı) ve kapanış.

Seninle mesajlaşması ve gerçekleri anlatmayıp oyalaması da sen gerçekleri öğrenene kadar muhabbetinden faydalanmak istemesi. İyi muhabbetiniz varmış yani... ama bence bu o*o*p*luğu yüzüne vuran bi mesaj atmalısın, çünkü ararsan açmaz direkt engeller bunlar. Mesajı okur sonra engeller.
  • megalomaniac  (02.08.18 10:13:18) 
Ben bunu aradığımda annesi odaya girdiğinde telefonu kapatıp sonra aradığında yanlış anlarlar biliosun demişti , annelerimiz kuzen , hayır akraba olarak görüyorsa zaten daha rahat yazması gerekirdi komple görüldü yapıp 1 hafta yazmamak ne bilim böylesi daha iyi oldu


  • docrivers  (02.08.18 15:15:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.