[]

Vol.2(yine uzun) (2 tane kötü şey oldu bugün)

Vol.1 için:
www.eksiduyuru.com

Şöyle oldu, eşim sakinleşti ve o sıkıntı çözüldü.
Asıl bombe işyerinde yaşadıklarımın devamı, size onları anlatmaya geldim.

Pazartesi sabahı işe geldim, 2.patron(1.patronun damadı) beni yanına çağırdı ve ''biz annemle konuştuk, Eylüle kadar durmanı istiyomuş annem o gün sana öyle söylemiş'' dedi. Ben de ''kusura bakmayın artık 1'inden sonra kalamam zaten 1.patroniçe hanım bana öyle söylemedi, Ağustosun 1'inden itibaren X'le devam edeceğiz, ikinizin maaşını aynı anda kaldıramayız, sen 1'inden sonra ne zaman istersen elbette gelebilirsin kapımız açık ehe mehe'' dedi dedim ve odadan çıktım.

1 saat sonra falan 1.Patroniçe geldi, beni odalarına çağırdılar.
-Noldu megalomaniac, karar mı değiştirdin?
-Hangi manada?
-Gitme konusunda diyorum, karar mı değiştirdin, eylüle kadar kalmayacakmışsın öyle demişsin.
-Ben vizem çıkana kadar kalmak istediğimi, vizem çıkınca da işleri toparlamadan burdan gitmeyeceğimi içinizin rahat olmasını size söylemiştim ama siz bana X ile anlaştığınızı, 1'inden itibaren onunla devam edeceğinizi, burdan sonra istediğim zaman takılmalık gelebileceğimi söylediniz.

-(sözümü biraz keserek ve sahte gülerek) hahaha yoo yoo öyle bişey demedim sen anlamamışsın beni dinlememişsin demek ki, 1 ay daha kal dedim ben sana.

-Demediniz öyle bişey, aynen ..... dediniz. Hatta ısrarla benim özel hayatımdan bahsettiniz, evliliğim için ve yurtdışına gitmeye adapte olmam için burdan çıkmamın benim için ne kadar da iyi olacağını söylediniz durdunuz sürekli evliliğimden bahsetmeye çalıştınız, her ne sebeptense.(bunu söyleyince kızardı bozuldu çünkü damadından utandı)

-Sen küçücük bi kız çocuğusun ben 50 yaşında kadınım, hangimizin dediğine inanıcaz burda?

-Bununla ilgisi yok, ben ne duyduğumdan eminim, emin olmayan sizsiniz bana bugün gelmiş yeni bişey söylüyorsunuz.

-Ne demek kızım ben bilmiyor muyum ne dediğimi? Ses kaydı mı alsaydım?

-E bilmiyosunuz demek ki, keşke alsaydınız yani böyle ne dediğinizi hatırlamayacağınızı bilsem ben ses kaydı alırdım.

-Bi kere ben burda hemen gitmeni istesem senden ne kadar memnun olduğumu söylemem, direkt pılını pırtını topla defol git derim hahhah

-Bunu söylemenizi/yapmanızı gerektirecek bi durum yokken, bunu yapmamanızı bana nimet gibi sunmayın

-Sen zaten bu ukalalıkla burdan sonra nereye gitsen de yapamazsın

-(ben gülerek) Tabii zaten bunların karar mercii burası, herkesin gelmişine geçmişine özel hayatına sonraki hayatına hep siz karar veriyosunuz, hepsini siz biliyosunuz diimi?

-Benim tepemi attırma, konuşacak bişey yok şimdi biz biraz 2.patronla konuşcaz.

-Bence de konuşacak bişey yok, dedim ve odadan çıktım.

Sonuç olarak, dün full mesai çalıştım, ofisteki diğer arkadaşlar bana erken doğumgünü bahanesiyle pasta ve hediye almışlar ''burjuvaları katmadık kendimiz aldık'' dediler :) akşam 2.patron odama geldi vedalaştık, tazminat vs. evrakları imzaladık.
1.patron odasındaydı, sinsice merdivenlerden indim ona görünmeden, aşağıdaki herkesi öptüm ve onunla vedalaşmadan çıktım.

Küstahlığında boğulsun terbiyesiz kadın.

 
1 hafta önce "ne zaman ihtiyacınız olsa destek olurum" diyen birine göre fazla tutarsız kalmamış mı bu iletişim? tamam patronlar saçmalamış da, fikir değiştirmiş olabilir. İlla "yalancısınız yalanınızı kabul edin" diye diretmek yerine, eğer aylarca vizenin çıkmama ihtimali olmasından dolayı gerginliğini hatırlayıp Eylül'e kadar kalıyorum olarak anlaştık o zaman deyip konuyu kapatabilirdin diye düşünüyorum.

Bence gereksiz gerginlik çıkarmışsın, biraz "ben kendimi gitmeye hazırladım artık durmam, lafımı sokar giderim" yapmışsın.

Hayırlı olsun.
  • lcha  (01.08.18 10:56:52 ~ 10:59:00) 
@icha
Kadının tavrını buraya yansıtamıyorum ama bana ''sen anlayamamışsın, sen salaksın ya da yalancısın'' der gibi yaptı, ben orda koptum zaten.

  • megalomaniac  (01.08.18 10:59:53) 
@megalomaniac, sen haklısın ama işte dünya haklıların dünyası değil güçlülerin dünyası.

Agzına sağlık.
  • liberal  (01.08.18 11:00:53) 
Önceki duyuruda da size hak vermiştim. Bu patronların sağı solu belli olmuyor işte. Kim bilir belki de X kişisi Eylül’de başlayabilirim demiştir. Bence iyi yapmışsınız hatta keşke o gün eşinizin dediği gibi beklemeden toparlanıp çıksaydınız.


  • sacrilegious  (01.08.18 11:04:24) 
Karşısındakini salak yerine koymak gibi bir yanlış yapmışlar. Oyuncak etmek yerine 'biz böyle söyledik, ama kusura bakma sana bir ay daha ihtiyacımız var' diyememişler.

Size hayırlı olsun.
  • idexo  (01.08.18 11:15:56) 
@blue serenity

Ben o profesyonel tavrı geçen haftaki konuşmasında kadın saçmalarken "sizi anlıyorum" diyerek gösterdiğimi düşünüyorum.
Ben "şimdi sizin dediğinize göre 1 ağustos son yani öyle mi?" dediğimde "evet" diyip, sonra ulan bu dosyalar nolcak nasıl halledilecek yeni avukatın ısınma süreci diye düşünüp k*çı sıkışan, bunu da benim "yanlış anlama"mın arkasına gizlemeye çalışanlar biraz daha profesyonel olmalıydı bence.
  • megalomaniac  (01.08.18 11:31:52) 
@blue serenity, profesyonel olmayan kişilere profesyonellik göstermek ne kadar doğru?
Kaldı ki karşındaki kişiye "bişey demedim sen anlamamışsın beni dinlememişsin" demek ne kadar doğru?
biz bile arkadaşlarımız arasında anlatamamışım diyoruz, bu patron olacak bir de.
  • liberal  (01.08.18 11:52:15) 
iyi yapmışsın altta kalmamışsın, boşver.


  • veritaslibertas  (01.08.18 12:02:39) 
ilk duyuruda patronların düşüncesini şirket menfaati gereği haklı bulmuştum fakat şimdi değişen durumda ben bile okurken rahatladım. iyi yapmışsınız. yolunuz açık olsun.


  • eeb  (01.08.18 12:39:21) 
Bin defa haklısın. Bu modeli biliyorum.


  • kitap arasında kalmış silgi tozu  (01.08.18 15:00:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.