[]

bu ayakkabıya bu para verilir mi?

uzun süredir ultraboost almak istiyorum. 400 gibi bi rakama pureboost da var bana bu daha mantıklı geldi. çok fazla yürüyüş yapıyorum bazen de koşu. en az 3 yıl giyerim herhalde. sizce almalı mıyım?

shop.adidas.com.tr


 
Konuya yabanciyim ancak sizin ozellikle bu modeli kafaniza koydugunuz belli. Soyle cevaplayayim, eger butcenizi zorlamayacaksa sizin icin ederinin cok onemi yoksa alin. Ancak butcenizi azda olsa sarsacaksa daha ucuz muadillerine bakmanizi oneririm, nitekim adidas diger markalara gore daha siskin rakamlara sahip.


  • trejemu  (01.08.18 02:39:07) 
Başlıktaki soruya cevap: verilmez.

Tip zaten yok, mesele rahatlıksa o paraya çok ayakkabı var rahat edebileceğin. 3 seneyi bırak 1 sene anca giyilir. Bi kere ormanda koşsam haşat olur bu ayakkabı.
  • bos gezenin bos ustasi  (01.08.18 06:09:58) 
parası fazla ama tip konusunda on numara bence. bana bunun dışında tipi iyi olan bi koşu ayakkabısı söyleyin hemen alayım. adidas, new balance, nike dılındaki markaların ürettiğine sadece gülerek bakıyorum şahsen, çok çirkinler.


  • everythingok  (01.08.18 06:18:21) 
Under Armour, Merell, Ecco bu markalara da bak bence.
Bu tip ayakkabılarda en iyisi Salomon ama çok pahalıdır.

Adidas, Nike, New Balance, Skechers bunlar avm modası ayakkabılar. Verdiğin paranın karşılığı kaliteyi vermiyorlar artık.
  • bos gezenin bos ustasi  (01.08.18 06:30:04) 
ben daha çok gün içinde çok fazla yürüdüğüm için almak istiyorum. yani profesyonel koşucu zaten değilim hep yürüdüğüm için işimi görür diye düşündüm. hem günlük kıyafetlerle de uyumlu olur. solomon, evet çok kaliteli ama sadece koşu için bence. günlük kıyafetlerle çok çirkin duruyor. var mı özel bi tavsiyen?


  • everythingok  (01.08.18 07:08:53) 
yebi nesil nike ve adidaslarin kirlenince bile nodasi geciyor. bakin instagramda her fenomen bol takipcili insan bunlarin reklamını yapiyor. rapçiler dovmeciler sporcular. hepsi sürekli gıcır gıcır değişik nike giyiyor ve gözümüze sokuyor. kirli halini de seveceksen al. magazada ışıl ışıl haline gore değil.


  • hasmetizm 2046  (01.08.18 07:38:33) 
3 yıl giymen için her kullanımdan sonra bakımını yapman lazım, yine de kumaş-dokuma yapısı 3 yıl dayanmaz bence. hele ki baş parmağı yukarı bakangillerdensen tepesi kesin delinir. koşu ayakkabısı olduğu için esnek malzemeden yapılma, dayanıklılık iddiası yok zaten; asıl iddiası koşu konforu.

yine de maddi açıdan zora sokmayacaksa alınır, benim için sadece tipini beğenmek bile o ayakkabıyı alma sebebi çünkü.
  • Bruce  (01.08.18 08:14:11 ~ 08:14:24) 
Günlük kullanım için benim en favori markam Ecco. Hem rahat, hem eskimiyor, hem daha düzgün tasarımları var çoluk çocuk ayakkabısı değil, hem de ele ayağa düşmüş bir marka değil.


  • bos gezenin bos ustasi  (01.08.18 09:58:12) 
tr.ecco.com

İki dakikalık bakınmada bunu buldum mesela.
  • bos gezenin bos ustasi  (01.08.18 10:00:26) 
Adidas'ın koşu ayakkabılarını beğeniyorum. Rahatsa verirdim. Koşu ayakkabıları günlük kullanılan ayakkabılardan çok daha kaliteli oluyor.
Şimdiye kadar denediğim koşu ayakkabılarından en rahatı Adidas'tı. (Nike, Skechers, Salomon, Asics denediklerim)

Ama 3 yıl giymeyi unut derim. 3 yıl giyilmez zaten, onların belli bir kilometre ömrü var. Bir süre sonra tabanı bozulmaya başlar.
Hadi 3 yıl kullanmasan rafta dursa dahi ömrü azalıyor, zaten kullanılan malzeme özelliğini kaybediyor durdukça.

Bu arada Salomon trail'de iyi sadece, trail koşmayacaksan alma, gereksiz ağır oluyor.

Asics ve mizuno modellerine de bir bak derim. Mizuno hiç denemedim ama bir sonrakine denemek istiyorum.
  • peggy  (01.08.18 10:32:29 ~ 10:34:17) 
Zevkler tartışılmaz ama görüntüsünü sevmedim, belki rahat olabilir ama çok pahalı. 100 liranın altına düşmediği sürece almam :)


  • dapda  (01.08.18 11:33:59) 
Size ultraboost mu lazım? Yoksa bu ayakkabı mı lazım? Daha ucuza outletlerde ultraboostlar bulabilirsiniz. Hele ki bir adidas çalışanı bulabilirseniz %30'da indirimli alabilirsiniz.


  • kafadanbacakli  (01.08.18 11:46:48) 
ayakkabı kötü değil ama ona o parayı vermek bence çılgınlık.


  • bruceandwayne  (01.08.18 12:03:29) 
Ayakkabi güzel ama bence cok pahali.
Ben o parayi vermezdim.

  • chitosan  (01.08.18 12:18:56) 
verilmez ayrıca indirim zamanı onlar yarı fiyatına iniyor


  • buiret  (01.08.18 12:25:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.