[]

Arkadaslar evimde akrep var

Az once gordum, koltugun ustune cokup kaldim, korkudan kimildayamiyorum, ne yapayim




 
Terlikle vur


  • gozu acik sevisen yahudi  (31.07.18 13:37:26) 
terlik ve hatta botla dal, ben botla dalıp öldürmüştüm arkadaşı. akrebi kuyruğundan tutup atamam kimse kusura bakmasın.


  • hosein  (31.07.18 13:42:51) 
Korkacak bisey yok, senden hizli degil, senden buyuk de degil. Sana zarar verme olasılığı senin ona zarar verme olasılığından kat kat daha az :) Kova, kurek, gazete ya da kapaklı herhangi bir sey vs. Ile dipten kaziyarak hafifce alip disari atabilirsin.


  • aksiyom  (31.07.18 13:45:18) 
Üstüne kap kapa altına karton gazete sok ters yüz et kabın içinde kalsın sonra doğaya sal.


  • bass solo take one  (31.07.18 13:51:55) 
cebinde akrep olmasından iyidir. bir örtüyle alıp dışarı silkeleyebilirsin. örtünün akrep olan yerinden değil de, kenarlarından tutarsan daha iyi olur.


  • Neill  (31.07.18 13:53:08) 
Arkadaslar hizli hareket ediyor, yakalayamamak ve bana bisey yapmasindan korkuyorum


  • balpolen  (31.07.18 13:56:25) 
Tencere tarzi( tupperware gibi icini gorebilecegin daha iyi) bir seyi al. Ustune hemen kalin kalin seyler giy cok korkuyorsan. Bu arada gozun hep ustunde olsun. Tek hamleyle hizlica elindeki tencereyi ustune kapat serefsizin. Sonra altina kagit vs gecirerek tencereyi ters cevir ve kapagini kapat. Sonra ister oldur, ister dogaya sal


  • neverlose  (31.07.18 14:00:33) 
Yardimci olacaksa eger, Turkiye'de guneydogu anadolu bolgesi disinda zehirli akrep yok. O yuzden bi zarar veremez zaten.


  • Haldamir  (31.07.18 14:01:34) 
Belediyeyi falan aradigimda gelebilecek birileri var mi?


  • balpolen  (31.07.18 14:11:19) 
Korkunuza saygi duymakla birlikte soyle bir anekdot aktarayim.

Evimde 3 kere akrep cikti, 3unu de az once benim ve arkadaslarin söylediği basit yontemle kokayca yakaladim. 2 tanesini, madem benim evden ciktilar, o halde neden birlikte yasamayalim ki diyerek seffaf bir kabin icersinde besledim gunlerce. Sonra ikisi de öldü ve sonuncu seferde artik dogaya birakmanin daha dogru olacagina karar vererek disari biraktim. Olen iki akrebe iyi bakamadigim icin vicdan azabi cekiyorum cidden. Hic bi zararlari yoktu bana cunku. Karsilarina ben ciktim ve omurlerinin kisalmasina sebep oldum belki de.

O yuzden, biraz cesaretle, soylenen yöntemleri uygulayarak disari atabilirsiniz.
  • aksiyom  (31.07.18 14:22:51) 
adres ver başkan, kahveden arkadaşlarla gelelim.


  • datnet  (31.07.18 14:44:34) 
Arkadaslar ustune kalin bir tane test kitabi yapistirdim. Onumuzdeki gunlerde de evi ilaclaticam


  • balpolen  (31.07.18 14:46:36) 
Etrafında ateş yak kendini sokarak intihar etsin


  • selamun aleykum kitty  (31.07.18 15:47:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.