[]

Açık kedi mamalari güvenilir mi?

Dün petshopta posetlenmis 1 kiloluk proplan kedi mamalari gördüm; 10 kiloluk mamayi açıp 1 kilo seklinde satıyoruz dediler. Fiyat olarak normal 2 kiloluk paketlerden daha uyguna geliyor ama sizce güvenilir mıdır? Üzerinde barkod filan da vardı ama emin olamadım. Teşekkür ederim şimdiden herkese.




 
son kullanım tarihi geçmiş mamaları kakalama ihtimalleri yüksek. bazen iyi marka mamalarla uyduruk mamaların şekli, rengi falan aynı olabiliyor onlardan bile verebilirler. ben almazdım.


  • slow like honey  (31.07.18 12:43:21) 
Bazen gözünüzün önünde büyük paketi açıp tartabiliyorlar talep ederseniz. Böylece tazeliğinden daha emin olabilirsiniz. Biz yıllarca bu şekilde aldık, kokusu yerindeyse sıkıntı olmuyor bence. Kediler kokusu kaçınca yemiyor.


  • inawen  (31.07.18 12:44:20) 
2 şekilde oluyor bu olay.
miadı yakın, miadı dolan ya da hasarlı ürünleri yüksek iskontoyla alıyorlar ve açık olarak satıyorlar. Miadı yakın ve hasarlı ürünse çok problem değil. Miadı dolmuş ürün de aslında bir şey olmuyor da, yine de yedirmek istemez kimse. Petshop güzel kar ediyor böylece.

bir diğeri ise, büyük paket alıp açıp satıyor da olabilirler gerçekten. kampanya vardır, uyguna almıştır, açıp satınca da doğal olarak daha karlı oluyor. ya da büyük cari ise zaten yüksek iskontoyla alıp yüksek karla satıyordur.

ilk ihtimal daha yüksek ama.
  • veritaslibertas  (31.07.18 12:45:26) 
Ben uzun süre bu şekilde kullandım. Artık internetten 1,5 kg'lık büyük paket sipariş ediyorum. Veterinerimden veya güvendiğim bir toptancıdan alıyordum. Bir kısıntı yaşamadım. Zaten bu konuda kedime güvenim tam. Mamayı beğenmediğinde kesinlikle yemez.


  • zombi  (31.07.18 13:16:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.