[]

airbnb kullananlar

şimdi airbnb'de 9-14 ekim için franfurtta request gerektirmeyen bir oda kiraladım. o tarihlerde fuar olduğu için çok az yer var ve olan yerlerin fiyatı da her geçen gün artıyo.

şimdi bu rezevasyon yaptığım host atıyorum gitmeme 1-2 hafta kala filan iptal ederse nolucak. tamam ödediğim ücreti refund alıcam ama aynı ayarda aynı fiyata bi yer bulmam imkansız olacak o tarihlerde onu nası telafi edecekler?


 
telafi etmeyecekler.
maalesef bu risk var.

  • cedex  (30.07.18 14:24:25) 
Hostun iptal hakkı olsa da bazı yaptırımları olan bir şey bu. Dolayısıyla gerçekten acil bir durum olmadığı sürece iptal gerçekten hostun yararına değil.

1- 7 günden az kala iptal ederse 100 dolar ceza ödüyor.
2- 1 sene boyunca superhost olamıyor. Superhost olmak epey avantajlı bir şey, yapılan aramalarda üstte görünüyorsun. Rezervasyon alma ihtimalin artıyor vs.
3- Aslında senin rezervasyonunu iptal ederse o tarihlere yeni bir rezervasyon almaması gerekiyor, airbnb takvimi kapatıyor vs ama buna uymuyor hostlar genelde. Bu da genel olarak çok sık yapılırsa airbnb açısından sorun, warning gönderebiliyor bir daha yaparsan hesabını kapatırız diye. Gerçekten bi kaç ay içinde tekrar yaparsan hesabını kapatıyor.

Edit: Eğer 7 günden az kala iptal ederse airbnb sana telafi için ev bulmaya çalışıyor.
  • 10032007  (30.07.18 14:47:08 ~ 14:49:20) 
valla artık ne kadar büyük çaplı bi fuarsa 7 gün kala bırak airbnb'yi, amerikan başkanı dahil herkes devreye girse bana ev bulamaz. artık öyle bi şey olursa frankfurta 40 dakika uzaklıkta bi yer var ordan kiralıcam mecbur.


  • yeteramadenedimherseyi  (30.07.18 14:52:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.