[]

Sadakatsiz erkek kişi, niye bağlanamıyor?

Erkek olan bu kişi gayet yakışıklı ve 40 yaşlarında, cinselliğe küçük yaşlarında başlamış, doymuyor. Yani sürekli gözü dışarıda. Kendisi diyor zaten commitment veremiyorum diye. Nerede bir güzel vücut görse aklı gidiyor. Kısaca kendini denetleyemiyor. Hormonları mı fazla, erkek vatandaşlar siz içeriden söyleyin. Niye böyle adamın ağzı yüzü kayıyor? Eski sevgililerini de aldatmış hep, en iyi arkadaşları söylüyor, karakteri de zaten yalancı, düzenbaz, pasif agresif.. Bir noktada doyması beklenir mi, hep böyle mi kalır bu adam?




 
Karakteri zaten yalancı düzenbaz demişsiniz. Anca yaşlanınca değişir yani elden ayaktan düşünce. Bir insanın değişmesini beklemek bana göre büyük aptallık. Yol yakınken kaçıp kurtarın kendinizi.


  • nick konusunda kararsizim  (29.07.18 10:59:33) 
He hormonları fazla ondan yani yoksa bi sıkıntı yok bütün suç hormonlar


  • pastörizesüt  (29.07.18 11:02:24) 
Yapanci duzenbaz gibi tanimlar iceren paragrafi yazmasaydiniz diyecektİm ki aşık olursa degisebilir. Neticede muhtemelen ornegin siz de guzel oldugunuz icin aklinin kaydigi birisinizdir, sizi elde edince bir digerini yine isteyebilir. Size aşık olsaydi, bu onu her anlamda saran bir duygu olsaydi gayet baglanabilirdi bence... hatta, yalancilar da baglanir belki:)


  • her giriste sifresini unutan adam  (29.07.18 11:08:56) 
çok az kadın böyle bir erkeği dizginleyebilir.
kolay değildir böyle bir erkeği yola getirmek. zeki ve şuh olmak gerekir.

herhalde kadın olsaydım kendimi böyle motive ederdim böyle bir adamla yakınlaşmak için. yarını olmayan bir yol.

adam o yola girmiş. o yoldan tatmin oluyor(yalnız cinsel olarak değil), hayatını düzene sokuyor. sana düzensizlik gelen şey adamın düzeni. en ufak bir pişmanlık belirtisi gösterip göstermemesine göre durum incelenir. ama belli ki öyle bir durum da yok. yahut 'evlilik gerek' demesi dahi boş laf.
fiziği imkan verdikçe devam edebilir. saçı sakalı beyazlasa bile.
  • güneyli çocuk  (29.07.18 11:12:53) 
eğer ilişki düşünüyorsan çok üzülürsün veya tamamen kendini başka şeylerin (grup vs.) içinde bulabilirsin


  • mysql34  (29.07.18 11:30:09) 
bence bugun degisti, her seyi geride birakti. o ve baskalari aksini soylese de inanma.


  • ateistanbul  (29.07.18 12:04:40) 
Bir noktada doyması beklenir mi, hep böyle mi kalır bu adam?

bence sana doyacaktır.

bence sen kendine görevi çoktan üstlenmişsin. tanrıça olmalısın. hadi bakalım çabala o adamı döndür kendine aşık ettir bağlat vs. hadi görelim seni.
  • MaNOfTheYear  (29.07.18 12:49:30) 
adam mutluysa niye değişsin ki? yani ona herhangi bir kadının şu an sahip olamadığı ve sahip olmak isteyeceği bi şey vaadetmesi lazım. o ne? ya da var mı öyle bi şey? varsa o sende mi?


  • ghilleinthemist  (29.07.18 12:52:46) 
Cok enteresan. 41 yasinda erkek arkadasim vardi seks duskunlugunu birak aklina zor gelirdi. Bu adamda bir tuhaflik var, ne bu ergen gibi.


  • perfectum  (29.07.18 12:59:51) 
Bu adam sadakatsiz değil ki arkadaşım. Karakter problemleri var. Libidoyla falan ilgisi yok bunun. Bu yaşa kadar kendinden bu haliyle rahatsız olmayan adamdan bırak sevgiliyi, arkadaş bile olmaz.


  • Phoebe  (29.07.18 13:10:01) 
Degismez. Bu adam adeta bir Mehmet Ali Erbil, adeta bir Bulent Onaran. Sence bu iki adam degisebilir mi? :D


  • dougsampson  (30.07.18 12:45:27) 
Değişmez, değişemez. Elinde değil çünkü, ereksiyon olabildiği yaşa kadar devam edecek.

Karısına/sevgilisine çok aşık olsa da farketmez, aldaktıktan hemen sonra suçluluk hissedip pişman olacak, üzülecek. Ama bir sonraki sefere kadar sürmeyecek bu pişmanlık.

Karısı/sevgilisi çok güzel olsa da farketmez, iki dolgun meme ve bir dolgun kalçaya bakar sistemin resetlenmesi.

Nice güzel kadınlar (hatta şöhretli aktristler, şarkıcılıar) aldatıldığında şaşırıyorsunuz ya, ben şaşırmıyorum. Hatta çoğu zaman sahip olduğu kadından daha çirkini ile olduğunu görüyoruz.

Dindar bir adamdır, Allah'tan utanır da yaptığına pişman olup tövbe eder ve tövbesinde sebat ederse belki, kendi ile çok savaşır ama başka yolu yok.
  • John Bloor  (30.07.18 14:26:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.