[]

Yol şarkılarınızda olmazsa olmazınız hangisidir?

Sb.




 
Ya bu duyuruya telefondan girmeseydim upuzun bir playlist yapardim ama telden youtu.be a girip link kopyala yapıştır derken sürekli duyurudan çıkış oluyor yazdiklarim gidiyor. O yüzden simdilik isim vermekle yetineceğim:/

Vaktinin çoğu yol şarkıları hazırlamakla geçen biri olarak:

Calexico
Pink floyd
Dead combo
Tindersticks
Mark knopfler
Beirut
Keane
Radiohead
Gnarls barkley
Noir desir
Audioslave

Şarkılarının olmadığı bir yolculuk benim için çok eksiktir.
  • Amaranta ursula  (27.07.18 20:59:54) 
Audioslave +1 özellikle i am the Highway tabii ki.
Metallica- turn the page
Pentagram- in esir like an eagle
Ac/dc- Highway to hell
Nirvana- drain you
Blur- tender
  • bir fincan kahve ile film izlemek  (27.07.18 21:03:23 ~ 21:07:04) 
nereye gittigimden bagimsiz; mvö - guneye giderken ve teoman - mavi


  • in vino veritas  (27.07.18 21:13:43) 
rhcp - scar tissue


  • yeteramadenedimherseyi  (27.07.18 21:15:46) 
  • air  (27.07.18 21:24:02) 
Siz mikemmelsiniz


  • Tersidüzükilec  (27.07.18 21:29:21) 
Eminem / nate dogg - shake that ass


  • stavro  (27.07.18 22:52:42) 
çocukluğumdan beri müzikle uğraşıyorum, koloratür sopranoyum. son 2 senedir kendi bestelerimi yapıyorum ve onları tanıtmak için uğraşıyorum. şu aralar yerel radyolarda çalmaya başladı.

eğer beğenirseniz belki ekleyebilirsiniz. bu bana gerçekten çok destek olur ama daha önemlisi beğenilmiş ve benimsenmiş olmanı beni mutlu eder.

TÜR: ALTERNATİF/CAZ ve ALTERNATİF/INDIE POP

Arin -(git: youtu.be)
Uzak - (git: youtu.be)
  • mirror of erised  (23.07.19 13:55:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.