[]

Beylere cinselli soru +18

Sevgiliniz /eşiniz / partnerinizle yaşadığınız orgazmin hemen arkasında nasıl hissediyorsunuz? Kadından sebepsiz bir itilme rahatsızlık duyuyor musunuz? Şehvetiniz yeniden gelene kadar birazcık da olsa uzak yada mesafeli durma ihtiyacı hissediyor musunuz?

Go go go


 
Sevgiliniz /eşiniz / partnerinizle yaşadığınız orgazmin hemen arkasında nasıl hissediyorsunuz?
- iyi

Kadından sebepsiz bir itilme rahatsızlık duyuyor musunuz?
- hayır

Şehvetiniz yeniden gelene kadar birazcık da olsa uzak yada mesafeli durma ihtiyacı hissediyor musunuz?

- hayır
  • eeb  (26.07.18 12:03:37) 
(bkz: boşalma sonrası hissedilen boşluk ve anlamsızlık)

fizyolojik bir süreç olduğunu düşünüyorum, hele ki coşkulu bir boşalma ise bir süre elleşilmesini sevmiyorum. benim için seviştiğim kişiyle alakası yok, hatta ne kadar muhteşem bir seks olmuşsa o kadar uzun sürüyor bu etki; olumsuz bir şey değil benim açımdan.
  • Bruce  (26.07.18 12:03:43 ~ 12:05:55) 
asdghj hem de nasil. yataktan kalkip gidip cekyatta uyudugum oldu. kisisine gore de degisir gerci.

'iftar yemegini yedikten sonra tabakta kalanlara nasil bakiyosan, seksten sonra erkekler de kadinlara oyle bakar.' diye bi laf var.
  • icim urperiyor  (26.07.18 12:04:21) 
1- İyi hissediyorum
2- Hayır itilme hissetmiyorum. ( ne demekse)
3- Evet. İsteyerek uzak durmuyorum fakat Bir süre kimse dokunmasın istiyorum.
  • ihanet kac kisilik  (26.07.18 12:31:25) 
yok hiçbiri olmuyor, tam aksine daha yakın ve daha iyi hissediyorum, daha çok seviyorum. doğru bir karşılaştırma olmayacak belki ama bu biraz şeye benziyor, adam vardır hamile eşine bakıp "ohooo bu da ayı gibi şişti, sevişilmiyo da artık" der; adam vardır eşinin mucizevi bir şey yaptığını ve kendisine verebileceği en güzel şeyi verdiğini düşünüp ona daha çok bağlanır. sevişme sonrasında soğumak tabii ki bu kadar "ağır" bir şey değil ama biraz aradaki aşka, sevgiye ve bakış açısına bağlı diye düşünüyorum. aşık olduğum, sevdiğim bir insanla yaşadığım güzel bir tecrübeden sonra ondan anlık da olsa soğumamın ya da kendimi kötü hissetmemin imkânı yok. olsa bile garip bir hormonal durum olduğunu düşünüp üzerinde durmam açıkçası. yapı olarak genelde fiziksel temastan hiç hoşlanan biri değilim ama sevgili konusunda bunun tam tersiyim, imkânım olsa 24 saat ellerim jsfjss o açıdan mesafeli durma, "iki dakika rahat durma" ihtiyacı da hissetmiyorum.


  • der meister  (26.07.18 12:44:41) 
Hepsine evet. Hayır diyen yalancıdır. Orgazm sonrası testesteron düştüğü için bu normaldir. Bunda ayıp bir şey yoktur.


  • bugunku antremanda goz dolduran futbolcu  (26.07.18 12:45:19) 
ten uyumun yüksek, sevdiğin biriyle seks yaptıysan boşalma sonrası bir itilme olmuyor. gayet yatakta sarmaş dolaş sohbete başlayabiliyorsun. çok da çekim hissetmediğin biriyle yaparsan evet hadi kalk git diyesin geliyor.


  • pitjantjatjara  (26.07.18 12:50:19) 
Hayır. Sarılıp öpmek istiyorum.


  • noluyo yaa  (26.07.18 13:00:09) 
araya kaynadım (kadınım) ama bizim ilişkimizde bende oluyor bu. bi yerlerde gizli çüküm falan mı var acaba?


  • piremses  (26.07.18 13:00:31) 
@piremses ben de kadınım bende de oluyor. Kadınlarda da olması son derece normal bence.


  • sta  (26.07.18 13:04:47) 
@sta, sürekli erkeklerin durumu ön planda konuşulunca anormalim sanıyordum. :)


  • piremses  (26.07.18 13:08:24) 
Harika hayır hayır


  • ghaash  (26.07.18 13:25:22) 
  • robokot  (26.07.18 13:41:05) 
yalnız bu durum döndü götünü yattıyla aynı şey değil, biz de 2-3-5 dakika sonra, artık ne kadar sürüyorsa bu durum, sarılıyoruz öpüyoruz. bi siz mi romeo'sunuz lan, akıllı olun!


  • Bruce  (26.07.18 13:45:18 ~ 13:45:37) 
Arada ciddi bir sevgi varsa her türlü iyi hissederim, itilme olayı da olmaz, mesafeli durmam ama one night stand ise hepsi olabiliyor, pişmanlık dahil. Bir an önce partnerden uzaklaşmak istediğim de oluyor.


  • dapda  (01.08.18 08:21:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.