[]

Çocuk diş hekimliği çapa hk bilgisi olan

İyi akşamlar arkadaşlar. Oğlum 5 yaşında dişinde çürük var ve kesinlikle dr a ağzını açmıyor. Okuduğum kadarıyla sedasyon yada narkoz altında tedavi olması gerekiyor. Onlarda deli para istiyor.
Çapa dişden randevu alsam çocuk için orada tedavi sistemi nasıldır? Yani orda sedasyon felan verip dolgu yapıyorlar mı? Yoksa devlet hastanesi gibi sadece normal tedavi mi yapıyorlar.?
Bunu nasıl öğrenebilirim?
Çapa diş hekimliğinde okuyan yada okumuş çalışan biri bilgi verebir mi?

 
Cocugunuzun eger engeli yoksa genele almazlar ucretsiz olarak. Net bilgi.


  • neverlose  (25.07.18 18:39:36) 
çapa diş hekimliğinde genel anestezi var. ancak sadece bu çocuk yaptırmıyor diye genele almazlar. yoksa o işin sonu gelmez çapada. milyar sıra olur. neverloseun bahsettiği gibi ekstra sebepler lazım.


  • carabelli  (25.07.18 20:21:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.