[]

sahibinden.com da alışveriş

bi telefon alıcam 2. el, nasıl alınır hesap nosunu mesaj atıyor ve parayı mı yolluyoruz, kapıda ödemeli gönderemezmiş şirket olmadığı için, önce parayı yollayıpta sonra kargoyla cicibebe gelmesin.




 
Satıcı yeniyse veya hiç puanı yoksa gönderme. GET açmadını iste.


  • malheiros  (21.07.18 09:01:23) 
hacı siz dolandırılmak için mi doğuyorsunuz. sakın gönderme orta yol bulmaya çalış. ille de o telefon diye tutturuyorsan gezenadam'ı araştır senin yerine teslim alabilirler.


  • fasko  (21.07.18 09:24:28) 
Hangi telefonu ikinci el alacaksınız ki. Xioami telefonlar hem ucuz hem de kaliteli ikinci ele degemz. Bir de ikinci el bu zamanda çok riskli. İçinden n çıkacağı belli değil


  • seyyar satıcı  (21.07.18 09:35:31) 
evet son olaylardan sonra ikinci el telefon almak da satmak da akıl karı değil. içinden bylock mu çıkar ne çıkar bilemezsiniz. sattığınız telefon da aynı şekilde. alan adam bi program yüklese hayatınız kayar. hapishanelerde çok adam var böyle telefon ikinci el diye ispatlamaya çalışıyor ama muhattabı yok. siz gidin yeni bir telefon alın.


  • demirr  (21.07.18 09:42:09 ~ 09:43:27) 
şuana kadar sahibinden'de 50 ürün sattım bunların 30 tanesinde bana direkt olarak havale yaptılar bende ürünleri yolladım. Yaptığım alışverişlerde de aynı şekilde aynı şehirde değilsek veya ben birini yollamaya üşeniyorsam havalaye yapıyorum ürün bana geliyor..

Şimdi diyeceksiniz tamamda dürüstlük timsali insanların yaşadığı bir ülkede değilim nasıl olacak o havale-eft işi. Şimdi size ürünü satan arkadaşın sahibinden'e ne zaman kayıt olduğuna bakıyoruz. Adamı arıyoruz Misal veriyorum Mersin'de bu arkadaş. Benim orada arkadaş var bana nerede oldugunu soyle ben arkadası yollayacagım diyoruz. Dolandıcısı ise zaten kem küm yapıyor bir daha telefonu açmıyor. Değil ise ; Tamamdır ben buradayım saat 5 te buluşalım diyor.

Bu senaryoyu fiyatın çok düşük olduğu ve farklı şehirde olan satıcıya uyguluyoruz niyetini iyi kötü anlıyoruz.

Şimdi asıl mesele şu. Dolandırıcılar genelde tc kimlik no'sunu verir benim tc'me yolla abi derler. Verdikleri tc ise daha önce dolandırdıkları başka birine aittir.

Her kim ile alışveriş yapıyor olursanız olun. Kendi ismine ait olan ibana parayı yollayın. Dolandırılma durumunda şikayet ederek ulabilirsiniz. İbanını veren insanın dolandırma olasılığı 20'de 1 'dir
  • Aşk Adamı  (21.07.18 10:14:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.