[]

bozulmayan kulaklık

var mıdır böyle bir şey ya? 1.5 yılda 3 tane kulaklık eskittim. şöyle tekinin bozulmayacağı bir şey var mı?




 
bozulmayan herhangi bir şey yok. nasıl kullandığınıza da bağlı tabi bu. ne kadar bütçeniz var, nasıl bir şey arıyorsunuz, ne tarz müzik dinliyorsunuz bilmiyorum. ama sennheiser'in cx200 kulaklığı o kadar ince kablosu olmasına rağmen bir çok kez deli gibi bir yerlere taktım kopmadı, bozulmadı. makinede yıkayanlar olmuş yine bozulmamış. genel olarak sağlam.


  • veritaslibertas  (20.07.18 16:09:26) 
aliexpresste kablosu çıkabilen kulakiçi kulaklıklar var. kablosu koparsa yenisini takarsın. bluetooth alabilirsin ya da kablosu çıkan kulaküstü


  • glamdr1ng  (20.07.18 16:12:01) 
çok pahalı bir şey olmasına gerek yok. 30-40 liralık kulaklıklar alıyordum sony'nin. ama 3-4 tane eskidi. 200 liralık alsaydım da kopar diye pahalı almadım hiç. eğer saplam bir tane olursa alırım 100 liralık ama 6 ay sonra bozulursa diye almadım.


  • hknty  (20.07.18 17:05:50) 
aliexpress'ten, rock zircon ve onun kablosuz modelini aldım. toplam 16$'a geldi. çok memnunum.


  • a darkness coming  (20.07.18 17:31:11) 
Kablosu iple örülmüş olanlar başarılı oluyor.


  • murtiii  (20.07.18 19:44:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.