[]

Amerika Turist Vizesi

Merhaba,

Amerikadan 10 yıllık turist vizem var.

Geçen gittiğimde 3 ay kalmıştım.

Şimdi ben yeniden gideceğim. Kalma sürem 6 ay mı olacak yoksa 3 ay mı olacak?

Bir de 1 ay önce döndüm. Şimdi tekrar gideceğim. Bekleme süresi gibi bir şey var mı?

Bilgisi olan varsa kesin bilgi olarak cevap verecek varsa çok iyi olur. Çünkü uçak biletimi buna göre alacağım. 4 ay kalmayı planlıyorum şimdi. Kalabilir miyim sorun o aslında.

 
Her girişte ne kadar kalabileceğinize girişinizi yapan memur izin verir. Bu normalde 6 ay.

Ben son kaldığımda 5 ay kalmıştım turist vizemle. Herhangi bir sorun olmadı. Sadece planlarınızı belirten bi yazı ve dönüş biletinizi yanınızda bulundurun. Çünkü ben 5 ay dediğimde farklı bi odaya alınmıştım sjjffm ama dürüst olmak önemli.

Bekleme süresi olduğunu hiç sanmıyorum ama bir ay önce gidip 3 ay kaldıysanız, şimdi ki gidişinizde neden bu kadar sık gelip / uzun sure kaldığınızı sorarlar. Lütfen turist vizesi ile gidip çalışma gibi seyler yapmayın. Yurtdışı hayatınız başlamadan biter.
  • allanpoe  (19.07.18 21:30:29) 
cok sik girenlere uyari yaptiklarini biliyorum. b2 vizesinin amaci bu degil tarzinda. ama size yapmazlar daha 2. girisiniz. rahat rahat gidin


  • oscar  (19.07.18 22:27:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.