[]

1 senedir konusulmayan arkadasin tribi :D

Selam,

1 senedir konusmadigim bir arkadasim -belki daha kisa suredir, soru sormus olabilir hatirlamiyorum- vay sen beni Instagram'dan takip etmiyorsun demek ha falan diye tribe girdi yani kasti takip edilen kisiler listesinde olmamak. Yaptigi seyahatleri bilmiyormusum nasil bilmezmisim sjasjsdh ozur dilerim bilmedigim icin :D. dedim ben nereden bileyim ediyor muyum etmiyor muyum allah allah. Abi 35 yasinda koskoca adamsin bu nedir ya? :/ Onemli mi boyle seyler? Ben Facebook listemde kim var kim yok onu bile bilmem.


 
Yoo neden önemli olsun. Herkes herkesin şeyinde ekli olmak zorunda değil. Çok istiyorsa o takip etseymiş.


  • dissendium  (19.07.18 00:47:54) 
@dissendium Sorun o, ediyormus.


  • perfectum  (19.07.18 00:49:12) 
konusmamaya devam.


  • robokot  (19.07.18 01:35:43) 
sen onun ust ligindesin buyuk ihtimalle ve senin onu takip etmen onemli onun icin. yazik lan:(

cok gicik bir tip degilse etseydin. var boyle loser tipler.
  • madeleine elster  (19.07.18 01:54:14) 
Bonboş adam bonboş. Robokot +1


  • taktikmaktikyokbambambam  (19.07.18 08:20:13) 
O çok fena bişey yaa. Biri uzun zaman sonra irtibata geçince resmen suç işlemiş gibi korkuyorum. O ''yaşıyo musun sen'' temalı serzenişin içerdiği sitemdeki kalite, yemin ederim alman standartlarıyla yarışır. Öylesine kusursuz ve dengeli ki, seni azarlıyo desen değil, şaka yapıyo desen yok, diyalog sonunda resmen allah da benim belamı versin ama yaa diye üzülüyosun böyle. Sırf bununla yüzleşmemek için telefonu direk açmıyorum, sosyal medya desen o ne yeniyor mu.


  • onemoremile  (19.07.18 08:43:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.