[]

Araç Kiralama - Navigasyon

Merhabalar,
Gunubirlik ya da iki gunluk araç kiralama durumumuz var. Şehirlerarası kullanılacak. Simdi gelsin sorular.

1) Meshur kurumsal firmaların araclarında navigasyon oluyor mu? Aracın kendi navigasyonu islevsel mi?
2) F/p oranı iyi hangi aracı tavsiye edersiniz? Yaklaşık bin km yapılacak.


Teşekkürler simdiden.. Hepinize iyi yolculuklar :)

 
1- Navigasyonu bazı firmalarda ekstra olarak talep edebiliyorsunuz diye hatırlıyorum, ücret alıyorlar. Amat tavsiye etmem ne gerek var ki? Açın telefonunuzdan, usb'ye de şarja takın. Telefonlardaki navigasyonlar daha güncel hem. Güncel olmayan navigasyon verirler daha sıkıntı.

2- Bin km az değil. Ben olsam konforlu da bir şey alırım. Golf ya da astra olabilir.
Zeplin ve budget'dan f/p olarak da memnun kaldım ben hep.
  • veritaslibertas  (18.07.18 10:05:43 ~ 10:06:13) 
Navigasyona gerek yok +1

Akıllı telefonunuza Google Haritalar'ı indirin. Hem trafik bilgisi de oluyor. Trafiğe göre sizi en kısa sürede varacağınız yoldan götürür. İnternetimi harcamak istemiyorum derseniz Yandex.Navi'yi indirin. Türkiye haritasını komple wi-fi bağlantısıyla telefona indirin. Sadece trafik verilerini aktarır ki o da çok çok küçük veri transferi demek.
  • himmet dayi  (18.07.18 11:16:59) 
kilometre sınırına da dikkat edin kiralama firmasının sözleşmesinde, belirli bir kilometreden fazla yapınca ekstra ücrete tabi oluyorsunuz kurumsal firmalarda, sonra kötü bir sürprizle karşılaşmayın.


  • gkhncnzdgn  (18.07.18 13:46:06) 
navigasyonu extra odeme ile verirler genelde, hic geregi yok
konfor derdin yoksa reno symbol gercekten muazzam, benzinligi unutursun

  • alttaraf  (18.07.18 14:10:11) 
eger aracin paketi yuksekse icinde bile olabilir gps ekrani bu durumda para odemezsiniz. eger degilse ayri satilan gps'lerden veriyorlar ek ucret ile.
akilli telefonunuza yukleyebilirsiniz, eger yurtdisi/internet problemi varsa maps.me'nin offline haritalari guzel.

  • jedilance  (18.07.18 18:42:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.