[]

PUBG oyununun hikayesi

Bir kaç cümle ile özetleyebilecek olan var mı? Herkes tek başına takılıyor ve önüne çıkanı öldürüyor mu? Eskiden Half Life vardı, onun gibi mi? Yoksa uzun soluklu bir hikaye ve amaç var mı?




 
PUBG Half-life'ın tırnağı dahi olamaz.

100 kişiyi atıyorlar bi adaya, silah vs bulup birbirine giriyorsun. en son kim kalırsa. 2-3 ya da 4 kişilik takımlarla da girebiliyorsun. oyun bundan ibaret.
  • washe  (17.07.18 22:53:10) 
Açlik oyunlarindaki modanin bir devami herhalde. Sinirli alan, insanlar mucadele ediyor vs.


  • güneyli çocuk  (17.07.18 23:09:24) 
açlık oyunları +1.


  • gezegen olan pluton  (17.07.18 23:15:56) 
ilk hikayesi H1Z1 e dayanıyor. İnsanları etkileyen gazdan kaçıp zombilerle mücadele etme oyunuydu. Sonra Battle Royale modu geldi. Açık alanda gazın etki alanındaki bölgeden kurtulup diğer insanlarla çatışarak hayatta kalma mücadelesi. Sonradan oyunun ekibinin bir kısmı ayrıldı. Pubg ‘nin yapımcısı şirketi kurdu ve teliften dolayı uçaktan atlama getirdiler.


  • Northern Mariner  (17.07.18 23:24:20) 
bir düzeltme yapmam gerek. bu oyun türü açlık oyunlarından değil, 2000 yapımı battle royale filminden geliyor. zaten filmin adı sonraları türün de adı oldu.

güzel filmdir, izleyin. açlık oyunları denen hype'tan bin kat iyidir.
www.imdb.com
  • sir gawain  (18.07.18 00:15:05 ~ 00:16:25) 
batıl royal +1. güzel filmdir. bu oyun tiplerine de kendi ismini vermiştir.


  • hasmetizm 2046  (18.07.18 08:26:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.