[]

Rus kızları hakkında ne bilirsiniz?

Evlenip cidden tavrına tarzına hayran olup aşık olup seven erkek tanıdığınız var mı, güzel yüzlerinin ötesinde neleri vardır?




 
Sanki 60 milyon kadini genellemek biraz yanlisa goturur. Her Turk kadini ayni diyebilir misin?


  • Traveller  (16.07.18 22:22:09) 
valla koskoca ırkı genellemek saçma olur elbette ama rus dili ve edebiyatı okuyorum, hocalarım rus, rus kız ve erkek arkadaşlarım var, çok yakın arkadaşlarımdan biri ukraynalı (aynı bkun laciverdi diyelim eheh) ve onların evinde çokça vakit geçirdim, maalesef istemeden de olsa evliliklerindeki sorunlara ve çatırdamalara bizzat şahit oldum (ters zamanda gitmişim, ortasında kaldım desem daha doğru).

şimdi en başta şu "sadıktırlar, kocalarına sahip çıkarlar, nefis ev hanımıdırlar" geyiği tamamen saçmalık. rus kızları genel olarak en az bizimkiler kadar ilgiyi, parayı sever. hatta bizimkilerden daha çok sever. çünkü türkiye'de orta direk bir ailede büyüyen kız çocuğu aşağı yukarı belli standartlara sahip olmuştur. ruslarda ise çoğunluk ya zengindir ya fakirdir. zengin olan alıştığı için, fakir olan da görmediği için para, gösteriş ve lükse düşkün büyür genelde.

onun dışında sadakat konusunda anlayış olarak farklılıklar söz konusu. rus kızı deyince salyalar akıtan kekoların çoğu kadının istediği gibi giyinmesine bile müsaade etmez. öte yandan rus kız "etek giymeyeceksin" dediğinde belki "tamam" der ama bir baloda, bir etkinlikte başka bir adamla dans etti diye bikbik yaparsan belanı skebilir. senin namussuzluk sayacağın şey onun için doğal olabilir. benim arkadaşlarımdan birisi striptiz yapıyor mesela. sevgilisini de tanıyorum. çocuk beni kıskanmıyor. kıza da "niye millete gtünü bacağını gösteriyorsun" demiyor. öte yandan ben kızın çocuğu ne kadar sevdiğini, aralarının ne kadar iyi olduğunu biliyor ve görüyorum. bu insanların çok güzel bir ilişkisi var, kız sevgilisine sadık ama striptiz yapıyor? bizim cengaverler böyle bir şeye eyvallah der mi mesela?

genel olarak ben ülkelerine ve kültürlerine düşkünlüğüm dolayısıyla doğal olarak rus kızlarını bir tık daha fazla sever ve takdir ederim, içlerinde gerçekten çok güzel, akıllı, donanımlı, kendini geliştirmiş olanları vardır ama genel olarak "abazan" bakış açısıyla değerlendirecek olursak türk kızlarına kıyasla tek avantajları cinsellik konusunda daha rahat olmaları. yoksa evleneyim, uzun süreli ilişki düşüneyim dersen türk kızlarından çok da farkları yok. zihniyet olarak öyle batı avrupa kadını falan beklememek lazım. onlar da prensestir, onlar da paraya ve statüye önem verir, onlar da (ruslar) kendilerine tapılsın/ilgi gösterilsin ister.

uzun lafın kısası, konu evlilik ve ciddi ilişkiyse, bu işler doğrudan sizin ilişkiden beklentilerinize ve karşınızdaki kişinin bireysel durumuna ve sizinle uyumuna bakıyor. o yüzden "rus kızı efsane abüeaaa" geyiğini sürekli bu insanlarla muhatap olma şansına sahip birisi olarak inanılmaz saçma buluyorum. çok iyisi de var, çok kötüsü de. genellenebilecek bir durum yok yani pek. sen iyisini bulursan, o rus dünyanın en iyisi olur. bu kadar.

not: altını çizerek tekrar söylüyorum, bu söylediklerim elbette ki her rus veya türk için geçerli değil. "kadınlar şöyledir böyledir" demiyorum. genel gözlem bu.
  • der meister  (16.07.18 22:39:53 ~ 22:55:14) 
@der meister duayendir bu konularda güvenirim:))


  • sack jparrow  (16.07.18 22:49:03) 
Amerika'daki rus karılarına bak anlarsın. %90 paragöz, görmemiş, avamdır. Ha güzelliğine fingirdekliğine bir şey diyemem.


  • bos gezenin bos ustasi  (16.07.18 23:29:49) 
Ruslara cocuk ver, baska bir sey istemezler. Tatillerde Ruslarla muhabbet ediyorum arada sirada, cidden oyleler.


  • perfectum  (17.07.18 20:03:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.