[]

Geçen bi yerde konusu geçti

Uzun süre antidepresan kullanınca mal mı olunuyo? Ben bi temiz 8-9 senedir kullanıyorum. Son 5-6 yıldır da anafranil. 150 mg günde. Nolur lan bişey olur mu. Kafa lazım bana işte.




 
8-9 sene çok uzun bir zaman. Ne durumdasınız ona bakılması lazım. Nasıl kullanıyorsunuz bir de? doktor al bunu iç dedi ve siz de alıp 5-6 senedir öyle kullanıyor musunuz? Kontrollü kullanmanız lazım. İyiyseniz de bırakmanız gerekli tabii ki.


  • veritaslibertas  (15.07.18 21:37:29) 
Bilmiyorum ki. İlkten dr prozac verdiydi. O zaman biri hapşırırsa yanımda aids kaparım diye düşünüyodum. Neyse yıllar içinde ben dozu ve ilaçları kendim değiştirdim. Dr 10 dk da anlamıyo ki. Ben ne dersem ok diyo ona göre yazıyo. Tiklerim takıntılarım ve mutsuzluk hali devam ama. İlk zamana kıyasla ciddi fark da var ama. Napim bilmiyorum.


  • brad pitt  (15.07.18 21:39:33) 
nasil kafana gore ilaci ve dozu degistirdin ki? o ilaclar recetesiz verilmez, nasil aldin ilaclari? gecmis olsun ama beyninin irzina gecmis olma ihtimalin var. en kisa surede bir psikiyatr'a gorunmelisin bence


  • crucio  (15.07.18 21:58:14) 
Saglık ocagında yazıyolar. Gideyim gideyim de dediğim gibi 10 dk muayene süresi. Ne olacak nasıl olacak.


  • brad pitt  (15.07.18 22:04:13) 
Yanlış anlamayın ama, akıl sağlığınızı kaybettiğinizde geri kalan herhangi bir şeyin bir anlamı kalacak mı? Bunu niye soruyorum, çünkü belli ki dandik bir doktora gidiyorsunuz, takip etmiyorsunuz, üstüne düşmüyorsunuz. Böyle gidiyor işte deyip salmışsınız gibi duruyor. Prozac yanlış kullanımda ciddi kişilik bozukluklarına yol açabilen bir ilaç örneğin. Okb var anladığım kadarı ile. Anafranil güzel ilaçtır bu arada. Aynı zamanda iyileştirici etkisi de vardır. Siz kendinizde iyileşme hissediyorsanız bırakmaya yönelik bir adım atabilirsiniz. Ama önce düzgün bir doktor bulun. Hatta bence öncesinde sağlam bir psikoterapist bulun ve terapiye gidin. İlaçla ilgili zaten o da yönlendirir sizi, gerekliyse de psikiyatriye de yönlendirir.


  • veritaslibertas  (15.07.18 22:05:57) 
her 6 ay da bir dr a gorunmen gerekiyor.


  • jamswety  (15.07.18 22:28:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.